Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

Published On 02/03/2011 | By cisdel | Iklan Menarik

Dah agak lama kami tak post gambar-gambar iklan yang cool dan unik. Untuk membalas dendam kali ini kami akan kongsikan gambar yang sangat banyak. Kalau rasa lambat sangat sila la pi buat air dulu sambil tunggu :). Untuk post kali ini kami kongsikan koleksi kempen iklan berkenaan dengan produk untuk mencegah kaki berbau.

iklan kaki berbau

kaki bau macam tikus mati.. haha

iklan kaki berbau 2

bau ikan mati haha

iklan kaki berbau 3

iklan kaki berbau 3

iklan kaki berbau 4

iklan kaki berbau 4

iklan kaki berbau 5

iklan kaki berbau 5

iklan kaki berbau 6

iklan kaki berbau 6

iklan kaki berbau 7

iklan kaki berbau 7

iklan kaki berbau 8

iklan kaki berbau 8

iklan kaki berbau 9

iklan kaki berbau 9

iklan kaki berbau 10

iklan kaki berbau 10

iklan kaki berbau 11

iklan kaki berbau 11

iklan kaki berbau 12

iklan kaki berbau 12

iklan kaki berbau 13

iklan kaki berbau 13

iklan kaki berbau 14

iklan kaki berbau 14

iklan kaki berbau 15

iklan kaki berbau 15

iklan kaki berbau 16

iklan kaki berbau 16

iklan kaki berbau 17

iklan kaki berbau 17

iklan kaki berbau 18

iklan kaki berbau 18

iklan kaki berbau 19

iklan kaki berbau 19

iklan kaki berbau 20

iklan kaki berbau 20

iklan kaki berbau 21

iklan kaki berbau 21

iklan kaki berbau 22

iklan kaki berbau 22

iklan kaki berbau 23

iklan kaki berbau 23

Sengaja kami paparkan nombor dekat caption, kalau ada yang tak faham jom kita bincangkan bersama-sama setiap orang pasti ada sudut pandang yang berbeza kan hohoho. Sesiapa nak kongsikan petua cegah kaki berbau pon ok jugak.

cisdel gas masksumber: smashad

Kongsi Artikel

14 Responses to Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

  1. nescafe_ais says:

    wah,,,nice…cool je…

  2. fathiah says:

    ahahahaaa…. no 9 xbley blah….
    bau [email protected]#%…. eeeuuuuu…. :smirk1_ee:

  3. elly says:

    haha..kesian kucing tuu..^^

  4. hana says:

    gambar no 1 paling geli…
    tikus pelak tu..
    euww…
    =D

  5. Orang Akaun says:

    aku suka betoi tengok stoken cendawan tuh..haha

  6. ieysha says:

    nombor 10,11,12…
    pe maksud tu?

    • admin says:

      secara ringkasnya kira macam dia tukarkan kasut dia jadi selipar atau sandal la baru kaki tak berbau.. hohoho

  7. comel tgk menatang2 tu tergolek pengsan kena penangan kasut berbau :vampire_ee:

  8. Syahnabil says:

    :lol_ee: hehehe..buat org tertawa..

  9. IsuPanas says:

    haha…
    ada yg sampai maksud, ada yg x faham..huhu

  10. burn says:

    y real betul tikus tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *