Komik yang Simple Tapi Sangat Kelakar

Published On 22/02/2011 | By cisdel | Lawak

Komik biasanya dilukis dengan dengan tujuan untuk menghiburkan hati para pembaca. Terdapat pelbagai jenis komik yang terdapat di muka bumi ini haha. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan komik strip yang sangat simple tapi mampu menghiburkan hari anda :)

less-is-more-in-comics01less-is-more-in-comics02less-is-more-in-comics03less-is-more-in-comics04less-is-more-in-comics05less-is-more-in-comics06less-is-more-in-comics07less-is-more-in-comics08less-is-more-in-comics09less-is-more-in-comics10less-is-more-in-comics11less-is-more-in-comics12less-is-more-in-comics13less-is-more-in-comics14less-is-more-in-comics15Hahaha kelakar tak? kalau tak kelakar pon anggap je la macam kelakar jugak haha. Lembu cisdel pon macam semangat nak buat komik tapi takde idea la plak hohoho

cisdel cari idea nak melukissumber: fillinn

Kongsi Artikel

24 Responses to Komik yang Simple Tapi Sangat Kelakar

  1. fz says:

    serius nice!

  2. darkk says:

    Bermain dengan panel. Tapi kadang-kadang, ada panel tu menimbulkan tanda tanye dan tak ada kesimbungan antara satu panel ke panel yang lain. Anyway, less is more.

    • admin says:

      walaupun aku agak samar-samar dengan apa yang cuba ko sampaikan tapi aku dapat rasakan apa yang ko katakan itu benar belaka.. hohoho

  3. aimy says:

    best3~ 😀

  4. APi says:

    simple but interesting..^^

  5. Freaky says:

    haha ni melepasi batas had komik ni.. cian watak tu 😀

  6. faradeeba^^ says:

    sgt kreatif!
    lain dr yg lain.
    hehehe :)

  7. sembil9n says:

    :snake_ee: klaka2 ..aq pn de wt komik gk kt blog :)

  8. kartun ni ajak kita berfikir sbnrnya samada masih dlm kotak yang sama atau kotak berasingan :rasberry_ee:

  9. razis says:

    boleh thn gakla kelakarnya. tp yg penting kretif gak kartun nie.

  10. Wan Perlis says:

    alamak ada yg x paham la

  11. Zala Wajik says:

    serious genius !

  12. AdamXis says:

    Assalam…he3.lawak arr kartun nie…sape erk yg lukis?kreatif betul laa…

  13. lizz says:

    wakakakakakakaka!!! macam cipan kot komik ni. tak payah ade dialog bagai pun aku dah gelak!!!!

  14. mosyar says:

    hahahaha. best gak. tapi ada gak yg aku tak faham. tak tahu nak mula baca dari mana. dari kiri ke dari kanan, dari atas ke dari bawah…wakakaka…

  15. firah says:

    slm..muka admin ni mcm pnah nmpk r..cm mke kwn aku nordin..haha,,anyway its nice..like it… :lol_ee:

  16. kiki says:

    kecian cisdel………….
    :sick_ee:

  17. azu says:

    cisdel mmg best!buat lagi yep..suke2..kosh dh lama xbaca komik..hehe

  18. suka..suka…suka :)

  19. Pingback: 11 Post Paling Menarik di Cisdel.com Sepanjang Tahun 2011 | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *