Hero Komik Marvel Dalam Versi Tron

Published On 21/02/2011 | By cisdel | Menarik

Kami percaya ramai yang dah tengok cerita Tron dan kagum dengan hasil grafik cerita tu. Untuk post kali ini kami akan kongsikan bagaimana rupanya hero-hero dalam komik marvel seperti Iron Man, Wolverine, Spiderman dan lain-lain lagi dalam versi Tron :)

Iron Man versi Tron

Iron Man versi Tron

Iron Man versi Tron

Spiderman versi Tron

Spiderwoman versi Tron

Spiderwoman versi Tron

Captain America versi Tron

Captain America versi Tron

Ghost Rider versi Tron

Ghost Rider versi Tron

Dr. Doom versi Tron

Dr. Doom versi Tron

Migthy Thor versi Tron

Migthy Thor versi Tron

Wolverine versi Tron

Wolverine versi Tron

Flash versi Tron

Quicksilver

Marvel versi Tron

Ini nama dia Miss Marvel (hehe baru jumpa kat google tadi)

Kami sangat kagum dengan lukisan ni semua sebab kami memang peminat hero-hero Marvel ini semua. Bagi kami dalam banyak-banyak tu Iron Man yang paling cool!! Korang suka yang mana? Atau korang suka lembu cisdel kat bawah ni? hehehe

cisdel versi Tronsumber: ufunk

 

Kongsi Artikel

21 Responses to Hero Komik Marvel Dalam Versi Tron

  1. abi says:

    yang bawah sekali tu kalau tak silap black widow.. perghh.. :lol_ee:

  2. ezam says:

    haha..
    lembu cisdel pakai helmet

  3. aieoreo says:

    Paling best mestilah lembu cisdel versi tron tu.hehe
    comel 😀

  4. APi says:

    spiderman paling cool..
    lembu cisdel pon kachak pakai helmet tu.. :snake_ee:

  5. sembil9n says:

    ahahaha~ aq pn nk wt lh bnd hijau aq tu versi tron

  6. lembu cisdel nak tumpang ghost rider, kot :grin2_ee:

  7. Aku suka Cisdel versi Tron..cool
    haha 😛

  8. Zala Wajik says:

    peliknya wolverine 0.0

  9. mosyar says:

    kira ni versi kuasa lebih la ni. zaman 2020.

  10. shahrul says:

    bro. tu bukan flash. tapi quicksilver. the flash karekter dc. 😉

  11. Pingback: Watak-Watak Marvel Di Dalam Versi Tron | Jiwa Kacau

  12. hafizuddin says:

    yg sebelium miss marvel tu name die quicksilver.

  13. Pingback: Pertembungan Watak-watak Superhero Cerita Kartun dan Komik | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *