Gelagat Burung Hantu yang Comel dan Kelakar

Published On 19/02/2011 | By cisdel | Comel, Lawak

Maaf kalau post semalam buat korang pening. Post kali ini kita tengok gelagat haiwan pulak ye. Dah lama rasanya kami tak kongsikan gelagat-gelagat binatang yang comel dan kelakar. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar gelagat burung hantu yang sangat comel dan kelakar.

funny-owl-3

mulut dia sangat comel~

funny-owl-1

cuba bayangkan apa reaksi yang burung ni cuba sampaikan

funny-owl-2

ape yang burung ni cuba buat ni.. hohoho

funny-owl-4

peek a booo

funny-owl-5

muka saiko je yang sekor tu

funny-owl-6

3 ekor anak burung hantu

funny-owl-7

hahaha

funny-owl-8

haha siap nak bermanja-manja

funny-owl-9

booo

funny-owl-10

ehem2 tgah watpe tu? hahaha

funny-owl-11

pergh mata besar..hahaha

funny-owl-12

nak tulis ape ye.. hahaha

funny-owl-13

lebatnya bulu burung hantu ni.. hohoho

funny-owl-14

mulut dia kecik je tapi sedaya upaya nak senyum lebar haha

funny-owl-15

haaa kantoi sedang bermadu asmara.. haha

funny-owl-16

muka emo je burung tu kena siram..

funny-owl-17

wuargghhhh

funny-owl-18

boleh pandang2.. jangan pegang2.. duduk renggang2.. haha

Comel tak? comel tak? comel tak? hahaha mulut kecik mata besar.. memang cukup kriteria untuk menjadi comel.. hahaha lembu cisdel pon nak jadi comel macam burung hantu gak hehehe rasanya siapa lagi comel?

cisdel baby + owlsumber: wackyowl

Kongsi Artikel

19 Responses to Gelagat Burung Hantu yang Comel dan Kelakar

  1. elly says:

    haha yg kena siram tu comel.. :lol_ee:

  2. Dauspozi says:

    Tengok burung hantu.. teringat citer HARRY POTTER.. rindu citer tu.. huhu

  3. Freaky says:

    haha sangat comel burung antu… :)

  4. APi says:

    comel jek aku tengok burung hantu ni..
    nak ternak la..^^

  5. APi says:

    saya la orang tu..^^

  6. suffer8zine says:

    heheh siap boleh senyum lagi tu 😛

  7. Haz says:

    Terbaik la..
    burung hantu buat muka..

  8. nadhirah says:

    burung antu lagi comel…ade 1 gambo yg ditulis bulu lebat tu muka sedih jea…tapi tgk mcm tgh makan… ❓

  9. penhitam says:

    hehe..kamu comel. 😮

  10. tulip says:

    hahahaha…comel..

  11. nadiah daud says:

    cuteeeeeeeeeee sgt burung antu tuh!!!

  12. tulip says:

    comel ker cmtu?ngeh3…

  13. shasha says:

    ni yang belakon cite guardian of the gahoole tu kan? 😛

    • admin says:

      gambar yang last sekali tu mungkin pelakon dia haha sebab cerita Guardian tu dia guna Barn Owl. Muka dia ada bentuk hati sikit :rolleyes_ee:

  14. kiki says:

    to cute kat sekola nak kacau ank burung hantu jap pon x leh ade body gad :grin2_ee: tpi klau tengok buwong antu ni pon x pe lah sebab comel……….. :tongue_laugh_ee:

  15. kiki says:

    cisdel ngan buwong antu cute!!!! :lol_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *