Koleksi Animasi gif yang Akan Memeningkan Kepala Anda

Published On 18/02/2011 | By cisdel | Menarik

Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan papan tanda beranimasi gif yang sangat unik dan kelakar. Untuk post kali ini kami akan kongsikan koleksi gambar-gambar animasi gif yang akan membuatkan kalian terpukau dan pening. Nasihat kami jangan tengok satu gambar tu lama-lama nescaya korang memang akan pening.

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

Hypnotic 3D Animated GIF Collection

hahaha macam mana? pening tak kepala? Kami dah beri amaran awal-awal tadi kan.hehehe.. Satu lagi nasihat, tolong la jangan jadikan gambar ni semua jadi avatar twitter ke kat mana-mana ke. Kesian la pada pengguna lain..

cisdel pening sumber: 4funpics, cruzine

Kongsi Artikel

24 Responses to Koleksi Animasi gif yang Akan Memeningkan Kepala Anda

  1. nadhirah says:

    pening skit…tapi sgt cantik…. 😯

  2. qaseh says:

    :sick_ee:
    ambo meme btul2 fenin nih…

  3. Nizam says:

    owh..pening kepala tengok gambar2 ni… @@

  4. adledash says:

    ASsalamualaikum..

    suke! huhuhuh!

  5. suffer8zine says:

    aku bgn tido rase pening tgk bende ni

  6. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Pening dah. saya suka tengok yang jenis jalur belang belang tu. khayal.

  7. syafiq.net says:

    lag! banyak sangat animate sampai slow

  8. luthfi says:

    cantik la… pening2 sikit je

  9. eyka says:

    ……..*pening sudah!! hahaahaXD tapi nice la..terbaik la gmbar dy..boleh bagi org pengsan slama sebulan..nak test la nti kat mber~ hahahaXD :snake_ee:

  10. Dhia Delisha says:

    memang berpusing mata tgok..

  11. ekebal says:

    dulu pernah masuk web nak tgk optical illusion. tunjuk gambar ni jugak. soh tenung n kira smpi 10. habes kira terus keluar gambar hantu dgn sound efek sekali. pastu fobia terus nak tengok gambar2 mcm kat atas ni. huhu

    tp blog ni x de mende2 mcm tu kan? hehe

  12. MDHAFiZ.NET says:

    memang pening tengok gambar mcm tu bro.. :)

  13. zulaikha farah says:

    pening-pening lalat je hehee :rolleyes_ee:

  14. wah!! pening seyhh.. Mataku sedang berpinar-pinar.. tapi cantik la..good job..ha3

  15. Rie Rieda says:

    pening ehh kepala aku tgok gambar gitu

  16. Fitrihadi says:

    erkk tolong wehh.. sakit kepala tengok.. adehh… pening mata (#_#)

  17. Pingback: Koleksi Gambar Ilusi yang Akan Memeningkan Kepala Anda | cisdel.com

  18. erika says:

    asli jdi skit kepala,angkat topi keren abiiiizzzz

  19. jack says:

    gamba tuk anak ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *