Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

Published On 16/02/2011 | By cisdel | Menarik

Rasanya sekarang ni hampir semua orang dah pernah main game Angry Birds ni. Kalau tak pernah tu agak rugi sebenarnya hohoo. Jika sebelum ni kami pernah kongsikan Angry Birds versi lego, kali ini kami ingin kongsikan macam mana rupanya bila burung-burung ni semua jadi zombie.

788cb991293b19118a4588cf03f6985c Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

Zombie burung merah haha

b6e8dd9f85f68e7a44d06f76a04eac33 Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

Zombie Burung Kuning haha

7272434e7507c036f454d83633538fdf Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

Zombie Burung Biru

cb984a2d5175d9da8ba5589d630fb7c1 Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

tak boleh blah muka zombie burung putih ni.. haha

880a89707d6d3e8a0e5c3d0678d69e5d Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

Zombie Burung Hitam - ni zombie paling otai sekali haha

c6e4275a02534bb08a063f7c209a4eb2 Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

ini iklan haha

d514c21f7d51ca14ddc623e6deb0db80 Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

pergh kesian babi ni otak dia kena makan.. haha

19e46954124f3e178ecfc1c36c2dd687 Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

apa yang diorang makan tu

d8d7ca6247522b90f1cbe6dd4d2da22b Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

Gangster je rupa haha

9a0f25c68f09e804554d5ecf978492e6 Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

Muka ketat je burung putih ni

49a5b1fe07ff2732c72e10200c34e543 Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

Rupa macam family potret plak.. haha

Hahaha macam mana? agak menyeramkan jugak kan? siap ada usus terkeluar lagi tu.. hahaha kepada sesiapa yang masih belum berjaya tamatkan game ni teruskan usaha anda. Jangan download cheat code plak hehehe

cisdel zombie Angry Birds versi Zombie yang Sangat Coolsumber: monoteka

Kongsi Artikel

9 Responses to Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

  1. Fatehah A. says:

    hahah dah macam mafia je aku tgk burung2 tu sume

  2. Nizam says:

    game bird ni best gak…
    tapi ade ke versi zombie punya? ahaks..

  3. syafiq.net says:

    kenapa kalau zombie je makan otak zombie je makan otak?

  4. emancloud says:

    hahahahha adoi comel dlm seram. wahaha suke burung kuning.

  5. faizul says:

    Hahaha, memang class. Lepas ni boleh la masuk zombie angry birds di kampung pisang!. hahaha

  6. Muhd Hafiz says:

    Cool gila! :lol_ee:

  7. erika says:

    wk..wk ternyata ada juga burung jadi zombi he..he

  8. zarfan says:

    siapa kata game tak boleh main cheat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>