Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

Published On 16/02/2011 | By cisdel | Menarik

Rasanya sekarang ni hampir semua orang dah pernah main game Angry Birds ni. Kalau tak pernah tu agak rugi sebenarnya hohoo. Jika sebelum ni kami pernah kongsikan Angry Birds versi lego, kali ini kami ingin kongsikan macam mana rupanya bila burung-burung ni semua jadi zombie.

Angry Zombie Birds 1

Zombie burung merah haha

Angry Zombie Birds 2

Zombie Burung Kuning haha

Angry Zombie Birds 3

Zombie Burung Biru

Angry Zombie Birds 4

tak boleh blah muka zombie burung putih ni.. haha

Angry Zombie Birds 5

Zombie Burung Hitam - ni zombie paling otai sekali haha

Angry Zombie Birds 6

ini iklan haha

Angry Zombie Birds 7

pergh kesian babi ni otak dia kena makan.. haha

Angry Zombie Birds 8

apa yang diorang makan tu

Angry Zombie Birds 8

Gangster je rupa haha

Angry Zombie Birds 9

Muka ketat je burung putih ni

Angry Zombie Birds 10

Rupa macam family potret plak.. haha

Hahaha macam mana? agak menyeramkan jugak kan? siap ada usus terkeluar lagi tu.. hahaha kepada sesiapa yang masih belum berjaya tamatkan game ni teruskan usaha anda. Jangan download cheat code plak hehehe

cisdel zombiesumber: monoteka

Kongsi Artikel

9 Responses to Angry Birds versi Zombie yang Sangat Cool

  1. Fatehah A. says:

    hahah dah macam mafia je aku tgk burung2 tu sume

  2. Nizam says:

    game bird ni best gak…
    tapi ade ke versi zombie punya? ahaks..

  3. syafiq.net says:

    kenapa kalau zombie je makan otak zombie je makan otak?

  4. emancloud says:

    hahahahha adoi comel dlm seram. wahaha suke burung kuning.

  5. faizul says:

    Hahaha, memang class. Lepas ni boleh la masuk zombie angry birds di kampung pisang!. hahaha

  6. Muhd Hafiz says:

    Cool gila! :lol_ee:

  7. erika says:

    wk..wk ternyata ada juga burung jadi zombi he..he

  8. zarfan says:

    siapa kata game tak boleh main cheat

Leave a Reply to syafiq.net Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *