Design Helmet Hoki Ais yang Sangat Cool dan Kreatif

Published On 08/02/2011 | By cisdel | Menarik

Hoki ais merupakan sukan yang agak ganas dan extreme. Sebab itu perlindungan extra diperlukan bagi memastikan pemain selamat semasa bermain. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan design topeng hoki ais yang dipakai oleh penjaga goal.  Sangat cool dan mempersonakan haha.

Ice Hockey Mask 1

topeng versi Iron Man

Ice Hockey Mask 2

topeng versi spiderman

Ice Hockey Mask 3

Hulk!!! smart woo

Ice Hockey Mask 4

Tengkorak yang cool

Ice Hockey Mask 5

ok yang ini sirius cool :)

Ice Hockey Mask 6

erk.. ada ke orang pakai ni =.=" perang psikologi kot.. haha

Ice Hockey Mask 7

siap ada rantai tu tak boleh blah.. haha

tIce Hockey Mask 8

macam topeng spartan

tIce Hockey Mask 9

Spartan!!! haha

tIce Hockey Mask 10

ganas giler siap ada sudu garpu haha

tIce Hockey Mask 11

haha aku tak ingat ape nama sotong ni =.="

Walaupun helmet ni digunakan untuk menjaga keselamatan tapi tak slaah kalau nak bergaya sikit kan? hahaha

cisdel helmet hoki aissumber: yurock

Kongsi Artikel

16 Responses to Design Helmet Hoki Ais yang Sangat Cool dan Kreatif

  1. suffer8zine says:

    pehhh gile la smart

  2. APi says:

    sotong tu davy jones..

    memang smart la helmet2 tuh..
    kalau bawak naik vespa lagi care tuh..^^

  3. syafiq.net says:

    ni gambar cizdel yang paling kelakar pernah ko buat

  4. meuz says:

    topeng oni (bertanduk) smart..!

  5. Anip says:

    perghh, cool giler yang spiderman punyer..

  6. belais says:

    mmg nampak rare la helmet tu…pengadil perlawanan bagi ke pakai helmet mcm tu..

    • admin says:

      haha bagi.. try la google hoki ais team.. tengok match dia ke.. lagi macam-macam helmet pelik yang goal keeper dia pakai :shuteye_ee:

  7. Fitrihadi says:

    tiba-tiba aku tengok helmet cisdel tu dah jadi macho lak rupa lemcu cisdel tu.. tak nampak comel dah lembu tu hehehe

  8. cisdel punya gak yg plg smart 8)

  9. is150 says:

    yang no 3 tu bukan tengkorak tapi General Grievous dari Star Wars… cool bro

  10. Pingback: Design Helmet Hoki Ais Yang Cool | Jiwa Kacau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *