Babak Filem Pencalonan Oscar 2011 dalam Versi Lego

Published On 07/02/2011 | By cisdel | Menarik

Baru-baru ini senarai penerima anugerah Oscar 2011 telah diumumkan. Banyak filem-filem yang bermutu telah dicalonkan untuk memenangi filem terbaik. Untuk post kali ini, kami ingin kongsikan hasil kreativiti Alex Eylar yang telah membuat model lego yang unik berdasarkan filem-filem yang tercalon.

Best-Picture-Oscar-films-in-Lego-by-Alex-Eylar-01

Toy Story 3

Best-Picture-Oscar-films-in-Lego-by-Alex-Eylar-02

The Fighter

Best-Picture-Oscar-films-in-Lego-by-Alex-Eylar-03

127 Hours

Best-Picture-Oscar-films-in-Lego-by-Alex-Eylar-04

Winter's Bone

Best-Picture-Oscar-films-in-Lego-by-Alex-Eylar-05

The King's Speech

Best-Picture-Oscar-films-in-Lego-by-Alex-Eylar-06

The Social Network

Best-Picture-Oscar-films-in-Lego-by-Alex-Eylar-07

True Grit

Best-Picture-Oscar-films-in-Lego-by-Alex-Eylar-08

The Kids Are Alright

Best-Picture-Oscar-films-in-Lego-by-Alex-Eylar-09

Inception

Best-Picture-Oscar-films-in-Lego-by-Alex-Eylar-10

Black Swan

Dalam banyak-banyak ni aku pernah tengok The Social Network je, lain semua tak pernah tengok lagi jadi tak boleh nak komen best ke tak hehehe. Seperti biasa, ada banyak lagi gambar menarik daripada sumber kami. Sila la lawat jika berkesempatan ye :)

cisdel lego filem

sumber: Alex Eylar, mediadump

Kongsi Artikel

4 Responses to Babak Filem Pencalonan Oscar 2011 dalam Versi Lego

  1. bukankosong says:

    aku suka toy’s story…

    yg lain biasa2 je…akula…Oscar tak tau … 😉

  2. lego inception best 😛

  3. Zarthana says:

    wahaha kalau pasal Inception je, mesti masa scene Arthur dlm hotel tu XD wahha :snake_ee:

  4. cikgu faezah says:

    hehe. nice one! :tongue_laugh_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *