Sequence Photography yang Sangat Cool

Published On 05/02/2011 | By cisdel | Menarik

Seni fotografi adalah sesuatu yang sangat unik. Banyak hasil seni yang unik boleh terhasil mengikut kreativiti jurufoto berkenaan. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan koleksi Sequence Photography ataupun gambar berturutan yang sangat cool dan unik. Semoga memberi inspirasi kepada anda :)

Sequence-Photography (1)

Sequence-Photography (1)

Sequence-Photography (2)

Sequence-Photography (2)

Sequence-Photography (3)

Sequence-Photography (3)

Sequence-Photography (4)

Sequence-Photography (4)

Sequence-Photography (5)

Sequence-Photography (5)

Sequence-Photography (6)

Sequence-Photography (6)

Sequence-Photography (7)

Sequence-Photography (7)

Sequence-Photography (8)

Sequence-Photography (8)

Sequence-Photography (9)

Sequence-Photography (9)

Sequence-Photography (10)

Sequence-Photography (10)

Sequence-Photography (11)

Sequence-Photography (11)

Sequence-Photography (12)

Sequence-Photography (12)

Sequence-Photography (13)

Sequence-Photography (13)

Sequence-Photography (14)

Sequence-Photography (14)

Sequence-Photography (15)

Sequence-Photography (15)

Sequence-Photography (16)

Sequence-Photography (16)

Sequence-Photography (17)

Sequence-Photography (17)

Sequence-Photography (18)

Sequence-Photography (18)

Sequence-Photography (19)

Sequence-Photography (19)

Sequence-Photography (20)

Sequence-Photography (20)

Sequence-Photography (21)

Sequence-Photography (21)

Sequence-Photography (22)

Sequence-Photography (22)

Post ini dah lama ada dalam simpanan kami, maaf la kalau kualiti gambar kurang memuaskan hehehe :)

cisdel surfing sequencesumber: tak ingat ;P kalau jumpa nanti update

Kongsi Artikel

9 Responses to Sequence Photography yang Sangat Cool

  1. APi says:

    pergh..
    smart+style giler ah.. 😮

  2. Wan Perlis says:

    cisdel plg cooolll

  3. mmg smart. pakai shutter speed laju2 ni 8)

  4. Mazhar says:

    Smart²…
    nak cuba buat la…

  5. aizuddin says:

    cisdel berat sangat ke? :embarrassed_ee:

  6. Amirez says:

    lembu cisdel juga yg paling kewl hehe

  7. onetrg says:

    bese dlm bku skate ade pic cmni..

  8. Hafizul says:

    paling senang kalo buat kat photoshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *