Cara Untuk Menghilangkan Kebosanan Dalam Kapal Terbang

Published On 29/01/2011 | By cisdel | Lawak, Trivia

Kepada yang selalu mengembara dan melancong menggunakan kapal terbang pasti pernah rasa bosan dalam flight tersebut. Mungkin ada penerbangan yang bagi tengok movie dalam flight tapi mungkin juga ada yang tiada. Kali ini kami ingin kongsikan tips untuk menghilangkan kebosanan dalam kapal terbang.

beach_ball_03-500x349

Main baling-baling bola haha

singalong

Nyanyi koir dalam kapal terbang.. haha

scavenger

Main pass-pass barang yang ada dalam poket. Siapa dapat lengkapkan senarai carian dia menang +.+"

meditation

Meditasi sementara tunggu kapal terbang mendarat

marco polo

Permainan ni nama dia Marco Polo. Sorang jerit Marco nanti akan ada penumpang lain yang balas Polo. Sila la cuba ye 🙂

light_wave

Main pop kuiz.. siapa paling banyak dapat jawab dia menang.. hahaha

lavatory

Pegang tangan sampai cecah pintu tandas sambil pakai seatbelt haha

college_lecture

Buat lecture dalam flight. Sangat sesuai bagi mereka yang mengikut rombongan kelas

barf_bag_puppet_theatre

Gunakan beg muntah tu jadi paper puppet hahaha

art_class

Sesi melukis beramai-ramai dalam flight. Lantik la sorang yang paling comel jadi model haha

Macam mana? dah ada idea nak buat apa bila dalam penerbangan yang sangat jauh? haha

cisdel tak boleh naik flightsumber: Fun with TSA

Kongsi Artikel

24 Responses to Cara Untuk Menghilangkan Kebosanan Dalam Kapal Terbang

  1. Piratz says:

    camne cisdel nak naik kapal terbang, ko tak p hantar ke bahagian cargo.. nek airasia mane boleh… p soh die beli tiket kat mascargo.. kompom boleh naik…

  2. naimorange says:

    macam2 ader kan,hehehe
    good one

  3. sickchild72 says:

    padan muka lembu cisdel !

  4. APi says:

    sadis lak tengok lenbu cisdel tuh..
    nak sambut rata cina ke ape..

  5. iqbalhakimi says:

    hahah..best2..kalau pilot ngan co pilot lak yg bosan leh join skali tak?.. =P

  6. mknace says:

    🙂 🙂 🙂
    hehehe.. kretip
    terbaeekkk!!!!

  7. suffer8zine says:

    kalau betul2 buat mcm tu la mmg boleh terhempas kapal tu

  8. efyna says:

    melukis : pramugari jadi model. baru la sedap mata korang memandang kan. hhehe

  9. nadhirah says:

    lepas ni nak tryla….haha… :grin2_ee:

  10. aizuddin says:

    nak tumpang cisdel boleh? :embarrassed_ee:

  11. hahah lawak nye~ :snake_ee:
    x penah terfikir pun.
    selamat lah aku xde sebab nk naek flight
    conpem ak execute idea ni
    hahaha :lol_ee:

  12. Wuucin Kimora says:

    sesuka hati jer nk main! hahaha… :snake_ee:

  13. AnakCheMe says:

    hahahaha…. tapi dlm sumer gamba tu msti ade sorg mamat ngah nyenyak tido…. kekekeke…. 😛
    ade beberape gmba je die takde… :tongue_laugh_ee:

  14. anip says:

    bwahahhaha, kelakar kot, huhu

  15. wkkwkwkwkkw…
    lucu gannn…
    😀

  16. ekal says:

    benda-benda ni boleh buat, kalo majoriti penumpangnya sporting, tapi memang tak boleh buat, saya naik kl-london 14 jam, memang boring. tidur lepas tu bangun tidur balik, rasa macam tak sampai-sampai, lepas tu naik dari sini 12.00 malam sampai kat heathrow, malam jugak lagi. rasa macam satu malam yang agak panjang.

  17. Ana Admi says:

    😀 hehe..ok gak tuh!…tapi jarang bosan sbb tdo je biase..sekali sekala kita layan tips ni.. 😛

  18. Nak coba ni….. kalau penat di dalam kapal terbang lah…..

  19. miaw says:

    ada sorang penumpang asek tido je dlm semua gambar.siap tunjuk lobang hidong lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *