Cara Untuk Menghilangkan Kebosanan Dalam Kapal Terbang

Published On 29/01/2011 | By cisdel | Lawak, Trivia

Kepada yang selalu mengembara dan melancong menggunakan kapal terbang pasti pernah rasa bosan dalam flight tersebut. Mungkin ada penerbangan yang bagi tengok movie dalam flight tapi mungkin juga ada yang tiada. Kali ini kami ingin kongsikan tips untuk menghilangkan kebosanan dalam kapal terbang.

beach_ball_03-500x349

Main baling-baling bola haha

singalong

Nyanyi koir dalam kapal terbang.. haha

scavenger

Main pass-pass barang yang ada dalam poket. Siapa dapat lengkapkan senarai carian dia menang +.+"

meditation

Meditasi sementara tunggu kapal terbang mendarat

marco polo

Permainan ni nama dia Marco Polo. Sorang jerit Marco nanti akan ada penumpang lain yang balas Polo. Sila la cuba ye :)

light_wave

Main pop kuiz.. siapa paling banyak dapat jawab dia menang.. hahaha

lavatory

Pegang tangan sampai cecah pintu tandas sambil pakai seatbelt haha

college_lecture

Buat lecture dalam flight. Sangat sesuai bagi mereka yang mengikut rombongan kelas

barf_bag_puppet_theatre

Gunakan beg muntah tu jadi paper puppet hahaha

art_class

Sesi melukis beramai-ramai dalam flight. Lantik la sorang yang paling comel jadi model haha

Macam mana? dah ada idea nak buat apa bila dalam penerbangan yang sangat jauh? haha

cisdel tak boleh naik flightsumber: Fun with TSA

Kongsi Artikel

24 Responses to Cara Untuk Menghilangkan Kebosanan Dalam Kapal Terbang

  1. usui says:

    hahaha,,, bernas idea tersebut!! lawak! memang lawak! hehe

  2. titan says:

    haha. terbaiklah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *