External Hard Disk 500 GB Bentuk Kereta Back To The Future

Published On 27/01/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Kepada sesiapa yang tak kenal apa itu Back To The Future agak kesian sebenarnya. Ia adalah satu filem fiksyen yang sangat menarik lakonan Michael J. Fox. Kepada yang kenal tu pasti korang akan kagum dengan external hard disk berbentuk kereta Delorean yang sama macam cerita Back To The Future tu.

Back to The Future Delorean USB external hard drive 1

Back to The Future Delorean USB external hard drive 2Back to The Future Delorean USB external hard drive 3Back to The Future Delorean USB external hard drive 4Back to The Future Delorean USB external hard drive 5Back to The Future Delorean USB external hard drive 6Cool kan kan kan kan? Berminat nak memiliki gadget cool ni? Kumpul la duit hohoo 250USD je bersamaan 763.13 je hohoho

sumber: ufunk

Kongsi Artikel

12 Responses to External Hard Disk 500 GB Bentuk Kereta Back To The Future

  1. roket kertaz says:

    best !!! .. tp .. mahal giler.. susah lak nak dapat ..

  2. APi says:

    pergh..
    cool giler.. 😯

  3. ekal says:

    harap lembu cisdel tolong belikan untuk saya kalau ke us. nanti saya bayar balik.

  4. fina fento says:

    huhu..tak sanggup nak beli dengan harga tu. detail gila pembuatan dia.

  5. Wan Perlis says:

    kesian kat lembu cisdel

  6. larat ke lembu cisdel lari nk cecah 80mph utk ke masa dpn? 😉

  7. tehr says:

    mahalnya
    tak mampu la nak beli
    w/pun memang sangat menarik

  8. anip says:

    perghh, smart kot, aku nak jugaaa…

  9. Pingback: External Hard Disk Back To The Future | Jiwa Kacau

  10. creativcolor says:

    thanks for this entri… aku berminat nak beli menatang ni…. :)

  11. Pingback: Gambar Bayi Comel dalam Kostum Back to The Future | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *