Papan Tanda Beranimasi yang Sangat Cool

Published On 25/01/2011 | By cisdel | Lawak, Menarik

Papan tanda biasanya digunakan untuk memberi maklumat atau peringatan kepada pengguna jalan raya. Masa nak ambil lesen dulu semangat je kita hafal papan tanda tu satu persatu. Tapi bila baca post ini tentu korang akan semakin blur sebab banyak lagi papan tanda yang korang tak belajar dulu hohoho

sign board 1sign board 2sign board 3sign board 4

sign board 5

sign board 6sign board 7sign board 8sign board 9sign board 10sign board 11sign board 12sign board 13sign board 14sign board 15sign board 16sign board 17sign board 18sign board 19sign board 20

sign board 21sign board 22sign board 23sign board 24sign board 25sign board 26sign board 27sign board 28sign board 29sign board 30sign board 31sign board 32sign board 33sign board 34sign board 35sign board 36Adeh pening kepala tengok papan tanda ni semua. Nasib baik la facebook tak boleh letak animated gif, kalau tak mesti dah ramai ambil buat profile pic ni hehehe

cisdel signsumber: oddpedia

Kongsi Artikel

17 Responses to Papan Tanda Beranimasi yang Sangat Cool

  1. sickchild72 says:

    hahah style doh HAHAHAHA tapi yg first tu lucah sket.
    aku posa woi !

  2. Paan Jr says:

    pehhhhhhhhhh!!
    yakleh blah yg pertama tu hahaha

  3. suffer8zine says:

    wahhh smart la bro

  4. mcm wilayah celcom lak lembu cisdel buat. hehe :lol_ee:

  5. Amirez says:

    lembu cisdel tak animate ke hehe

  6. APi says:

    apsal aku ambik lesen dulu tak de papan tanda cam ni..
    kompom aku lulus sekali ambik je..

  7. MuJE says:

    aku suka tenung yang nombor satu tu… simple but nice :tongue_laugh_ee:

  8. anip says:

    kan menarik kalau ade papan tanda macam nie kat malaysia. hehehe

  9. mknace says:

    :) :) :)
    lembu cisdel tu paling
    terbaeekkk!!!!

  10. Pingback: Koleksi Animasi gif yang Akan Memeningkan Kepala Anda | cisdel.com

  11. budak awam says:

    cool glew 😀

  12. Pingback: Koleksi Animasi Gift yang Akan Memeningkan Kepala Anda « Ekonomi Rumah Tangga

  13. cik zaza says:

    haha..macam lawak je tengok papan tanda ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *