Gambar Artis-artis Terkenal Kena Pukul dengan Teruk

Published On 24/01/2011 | By cisdel | Menarik

Biasanya kita lihat gambar artis-artis semua mekup tebal-tebal dan berposing cantik. Kali ini pulak kami akan kongsikan gambar-gambar artis kena pukul dengan teruk sampai lebam-lebam. Kesian jugak tengok mereka ni habis muka cantik diorang hohoho. Tapi jangan risau sebab..semua ni hasil Photoshop je bukan betul-betul hohoho

artis terkenal kena pukul 1

Mr. Bean kena pukul

artis terkenal kena pukul 2

Madonna kena pukul

artis terkenal kena pukul 3

Ashton Kutcher

artis terkenal kena pukul 4

Al Pacino

artis terkenal kena pukul 5

Braff Zach

artis terkenal kena pukul 6

Siapa kenal dia ni?

artis terkenal kena pukul 7

Jude Law

artis terkenal kena pukul 8

Hillary Duff

artis terkenal kena pukul 9

ini mungkin Uma Thurman

artis terkenal kena pukul 10

Scarlett Johansson

artis terkenal kena pukul 11

Shrek kena pukul.. hahaha

artis terkenal kena pukul 12

Tom Hanks

artis terkenal kena pukul 13

Kate Winslet

artis terkenal kena pukul 14

Elijah Wood

Diulangi sekali lagi ye kononnya ini semua hasil seni Photoshop.. Bukannya betul-betul. Jangan la pulak esok tiba-tiba masuk surat khabar utu ada berita pasal MR. Bean kena pukul sampai masuk hospital =.=”

cisdel kena pukulsumber: weirdexistence

Kongsi Artikel

22 Responses to Gambar Artis-artis Terkenal Kena Pukul dengan Teruk

  1. lina says:

    hahaha..yg hannah montana tu hilary duff la rse nye..yg bawah die pulak uma thurman kot

  2. belalang says:

    hebat…pandai betul diorang edit.ade yg nmpk cam real sgt…

  3. Azrul Hisham says:

    lawak la tengok Shrek tu :)

  4. mie says:

    shrek pun kena belasah..
    heheeee

  5. suffer8zine says:

    pehhhh dah mcm real

  6. intan says:

    kate winslet kena pukul pon leh senyum lagi. :gulp_ee:

  7. freeman says:

    byk masa tu nak edit photo.. kreatif

  8. Zarthana says:

    yang bawah Zach Braff tu rasanya Charlize Theron 😀

  9. Zida says:

    Geli gila. hohooh tapi Zida sian kat lembu je. Alololo burok dah mukaaa

  10. mknace says:

    :) :) :)
    macam ps ja
    terbaeekkk!!!!

  11. lembu cisdel gk yg best. hehe 8)

  12. anip says:

    wah truk kot artis kene pukul, bwahhaha. yg kesian tu lembu cisdel pon kene~

  13. Nine says:

    hehe tom hanks ada kiss isteri orang tu kena belasah.. :lol_ee:

  14. hayley sullivan says:

    mati2 aku ingat artis betul2 kne pkul…ish3 tertpu aku hahahah…tp mmg cool gler r…good works

  15. Cik Nur says:

    gambar shrek yang paling comel hahahaha

  16. cik zaza says:

    hahaha… lembu cisdel pun nk kena pukul

  17. ABC says:

    Siapa kenal dia ni? —-> charlize theron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *