Gambar Haiwan Duduk dengan Sangat Comel dan Kelakar

Published On 20/01/2011 | By cisdel | Comel, Lawak

Kami memang suka kongsikan gelagat haiwan-haiwan yang menarik di cisdel.com. Jika sebelum ini ada gambar haiwan menguap, untuk post kali ini kami ingin kongsikan telatah haiwan-haiwan yang sedang duduk pulak. Ada yang sangat comel dan ada jugak yang kelakar. Semoga anda terhibur

haiwan comel duduk 1

comel je gajah ni duduk.. haha tengah watpe tu?

haiwan comel duduk 2

duduk tengah tunggu makanan ye bang?

haiwan comel duduk 3

haha comel je landak ni duduk

haiwan comel duduk 4

haha duduk kekenyangan

haiwan comel duduk 5

hahaha siap tutup muka lagi tu.. rasa nak lempang-lempang je muka dia

haiwan comel duduk 6

tepuk amai-amai belalang kupu-kupu.. haha

haiwan comel duduk 7

haha sambil bertafakur

haiwan comel duduk 8

aku syak panda ni tengah merajuk.. hahaha

haiwan comel duduk 9

muka kerek je la ko duduk ni.. hahaha

haiwan comel duduk 10

seb baik la haram pegang ko.. kalau tak confirm dah kena lempang laju-laju haha

haiwan comel duduk 11

hahaha tu la sape suruh lari-lari macam anjing giler.. kan dah penat

haiwan comel duduk 12

muka teruja je kucing ni la..haha

haiwan comel duduk 13

gemuk.. pemalas.. kuat minum.. hahaha

haiwan comel duduk 14

ok gambar ini sangat smart.. >.<

haiwan comel duduk 15

hahahahahahahaha

haiwan comel duduk 16

king Julius.. hahaha

haiwan comel duduk 17

haha binatang tu duduk kerek je..

haiwan comel duduk 18

confirm kucing ni tengah bukak facebook =.="

haiwan comel duduk 19

ini anjing.. anjing berkerjaya hahaha

haiwan comel duduk 20

sila jangan tiru aksi ini..haha duduk melepak kat bar je keje dia ish3

Haha macam mana? lepas ni cuba la dudukkan pet korang pastu amek gambar send kat facebook cisdel.com haha tapi jangan la korang cuba dudukkan ikan emas korang ye =.=”

cisdel duduk

sumber: wackymania

Kongsi Artikel

44 Responses to Gambar Haiwan Duduk dengan Sangat Comel dan Kelakar

  1. CikDurian says:

    I like!!!! hahaha… bergaya je sume… :tongue_laugh_ee:

  2. riff says:

    best tgk landak tu..hehehe

  3. nifi says:

    panda kiut ! kucing minum beer comel ! anjing muke kerek nak makan kaki kot . ahahaa ๐Ÿ˜€

  4. sharkz says:

    hahahaha..lawak bebenor la natang ni suma..haha

  5. GuestGile3 says:

    semua nyer cute … tpi aku geli lah ngan katak kaki panjang tuh ! yerkkkk… :tongue_rolleye_ee: :snake_ee:

  6. Ummi Hanie says:

    sgt comel dan lucu caption awk ! tergelak sy :lol_ee:

  7. raihan says:

    :) ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฏ :lol_ee: :snake_ee:

  8. TOK WAN YA says:

    TOLONG RUJUK GAMBAR KE-10, ANJING TAK HARAM DIPEGANG , IANYA HARAM DIMAKAN KALAU PEGANG CUMA NAJIS DAN PERLU SAMAK SAJA.

  9. cyg irma says:

    tome-tome syumua haiwan kat cini.bes!!!!!!!!!!!

  10. boleh duduk jugak binatang2 ni semua ye

  11. pencinta kucing says:

    haiwan yang tutup muka tu haiwan apa?ยค_ยค?

  12. pencinta kucing says:

    binatang yang tutop mata tu binatang apa?โ™ก_โ™ก

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *