Kepentingan Misai Kepada Seorang Lelaki

Published On 17/01/2011 | By cisdel | Iklan Menarik

Ramai jejaka-jejaka di luar sana yang suka menyimpan misai, mungkin kerana mereka rasakan dengan adanya misai itu mereka lebih macho dan kacak berjaya. Dalam post ini kami akan kongsikan kepentingan misai kepada sesorang lelaki, macam mana rupanya kalau orang yang terkenal kehilangan misai mereka.. hehe

Che Guivera

Ini adalah Che Guivera tanpa misai dia akan kelihatan seperti seorang yang Rebel

Salvador Dalí

Ini adalah Salvador Dalí, beliau adalah seorang pelukis yang genius

Albert Einstein

ada ke yang tak kenal dengan genius yang bernama Albert Einstein ni?

Freddie Mercury

Freddie Mercury adalah seorang ahli muzik, penyanyi utama kumpulan Queen

Mahatma Gandhi

Mahatma Gandhi adalah seorang pemimpin dan pejuang yang tersohor di India

Hulk Hogan

Hulk Hogan adalah seorang juara gusti yang sangat terkemuka

Mr. Kesuke Miyagi

Mr. Kesuke Miyagi ni adalah karate master dalam cerita Karate Kid

Joseph Stalin

Joseph Stalin adalah seorang pemimpin dalam parti komunis di Soviet Union

Super Mario

Super Mario tanpa misai dia sangat hodoh.. hahaha

Gambar-gambar ini dibuat sempena kempen kanser prostat, untuk keterangan lanjut tentang kempen ini, sila layari sumber kami.

cisdel misai

sumber: mosmakeadifference

Kongsi Artikel

22 Responses to Kepentingan Misai Kepada Seorang Lelaki

  1. khairil says:

    tengah bayangkan kalau charlie chaplin xda misai…hahaha

  2. fina fento says:

    HAHAHA. TBB cisdel ada misai :))

  3. nice. mmg misai boleh ubah karekter dan maybe atitud seseorang tu. nampak lebih garang dan lebih matured. huhu

  4. nadhirah says:

    lembu cisdel ada misai langsung x ok…. :shock_ee:

  5. Anip says:

    aku kadang suke gak simpan, kalau simpan tak reti nak jaga, cukur abis bru senang, bru nmpk mude..wahahah

  6. TheSharkox says:

    pat morita ialah mr miyagi..
    :)

  7. meuz says:

    aku ade misai..!! hehe

  8. yoy says:

    aku kalau tak cukur 2 hari da macam set2 hero tamil..haha

  9. chokilala says:

    misai datuk k takde ke? hehe :rasberry_ee:

  10. sickchild72 says:

    HHAHAHAHA.
    apsal tak letak gamba topo ade misai ngan xde misai?

  11. wansiti says:

    mana lagi penting, dan ikut sunnah?
    misai or janggut?
    janggut or misai….?
    hmmm
    8) ❓

  12. ezreefa says:

    cisdel….sume yer nak..huhuu…comel jek bermisai…

  13. cik zaza says:

    betul2 lelaki yg bermisai nmpk lbh matang lg satu.hehe

  14. IsuPanas says:

    ckur la baru nampak muda…haha

  15. Pingback: Pertandingan Misai dan Janggut Dunia di Alaska | cisdel.com

  16. saya x tumbuh lagi misai pdahal dah 17tahu, hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *