Cara Baru dan Unik untuk Mengikat Tali Leher

Diterbitkan Pada 14/01/2011 | Oleh cisdel | Lawak

Sekarang ni pasti ramai yang dah pandai cara nak mengikat tie. Tak kisah la dengan cara macam mana pon sebab ada banyak cara untuk mengikat tali leher. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan cara-cara dan teknik terbaru untuk mengikat tie yang kami sangat yang anda tidak pernah lihat sebelum ini.

ec6c01f5d56f950ba3fa06202f566238 Cara Baru dan Unik untuk Mengikat Tali Leher

The Lovecraft

e1a4a9c2af8f0fb184f0dfd10acb28e9 Cara Baru dan Unik untuk Mengikat Tali Leher

The Quintuple Windsor

9f15a6e5bbcf314e8e67c23e2dbd727c Cara Baru dan Unik untuk Mengikat Tali Leher

The Crossbow

a90566fadeacfc9d4deecb1724ae6838 Cara Baru dan Unik untuk Mengikat Tali Leher

The Practical

4c7cbdad47c32299ee986a974f35df16 Cara Baru dan Unik untuk Mengikat Tali Leher

The Constrictor

Hehe kalau korang berminat dan hebat, cuba la salah satu teknik-teknik baru ni. Kalau berjaya tahniah diucapkan, kalau tak berjaya sila cuba lagi hohoho. Perlu ke kami siarkan cara-cara mengikat tie yang betul dan serius pulak? hehe

cisdel tie + kemeja Cara Baru dan Unik untuk Mengikat Tali Leher

sumber: collegehumor

Kongsi Artikel

17 Responses to Cara Baru dan Unik untuk Mengikat Tali Leher

  1. nadhirah berkata

    1 st…haha…yg ular tu x ley blah….tapi cisdel ttp cute! :D

  2. xatie berkata

    mmg xde rupa pn tie versi cisdel tue..n i admit mmg i x kacak pn..i chomelll je…heheh

  3. aizuddin berkata

    macam tak logik je semua ni :(

  4. paeh berkata

    the practical style! haha

  5. MuJE berkata

    aku baru jer tengok benda ni kat college humor semalam.. memang byk gile kartun takleh blah..haha

  6. Annaz berkata

    :gulp_ee:oho…agak2 taknak hidup lama try yg last tu..hahaha..

  7. sollehahn berkata

    yg first tu bagus pakai gi formal dinner…pastu nak makan nanti kena selak tie tuh…haha

  8. shasha berkata

    thanx topo.aku sakit pale td.pas bace post ni aku tergelak sorang2.ilang terus sakit pale.hahah. ^^

  9. rashid berkata

    Kah2, tie yang last tu menarik…mana ada jual?

  10. amir ariff berkata

    i like its :P

  11. Pingback: Beberapa Cara Ikat Tie Yang Style | PAEH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>