Cara Baru dan Unik untuk Mengikat Tali Leher

Published On 14/01/2011 | By cisdel | Lawak

Sekarang ni pasti ramai yang dah pandai cara nak mengikat tie. Tak kisah la dengan cara macam mana pon sebab ada banyak cara untuk mengikat tali leher. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan cara-cara dan teknik terbaru untuk mengikat tie yang kami sangat yang anda tidak pernah lihat sebelum ini.

Cara baru untuk mengikat tali leher 1

The Lovecraft

Cara baru untuk mengikat tali leher 2

The Quintuple Windsor

Cara baru untuk mengikat tali leher 3

The Crossbow

Cara baru untuk mengikat tali leher 4

The Practical

Cara baru untuk mengikat tali leher 5

The Constrictor

Hehe kalau korang berminat dan hebat, cuba la salah satu teknik-teknik baru ni. Kalau berjaya tahniah diucapkan, kalau tak berjaya sila cuba lagi hohoho. Perlu ke kami siarkan cara-cara mengikat tie yang betul dan serius pulak? hehe

cisdel tie + kemeja

sumber: collegehumor

Kongsi Artikel

17 Responses to Cara Baru dan Unik untuk Mengikat Tali Leher

  1. nadhirah says:

    1 st…haha…yg ular tu x ley blah….tapi cisdel ttp cute! 😀

  2. xatie says:

    mmg xde rupa pn tie versi cisdel tue..n i admit mmg i x kacak pn..i chomelll je…heheh

  3. aizuddin says:

    macam tak logik je semua ni :(

  4. paeh says:

    the practical style! haha

  5. MuJE says:

    aku baru jer tengok benda ni kat college humor semalam.. memang byk gile kartun takleh blah..haha

  6. Annaz says:

    :gulp_ee:oho…agak2 taknak hidup lama try yg last tu..hahaha..

  7. sollehahn says:

    yg first tu bagus pakai gi formal dinner…pastu nak makan nanti kena selak tie tuh…haha

  8. shasha says:

    thanx topo.aku sakit pale td.pas bace post ni aku tergelak sorang2.ilang terus sakit pale.hahah. ^^

  9. rashid says:

    Kah2, tie yang last tu menarik…mana ada jual?

  10. amir ariff says:

    i like its 😛

  11. Pingback: Beberapa Cara Ikat Tie Yang Style | PAEH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *