Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

Published On 06/01/2011 | By cisdel | Menarik

Orang yang kreatif memang mampu untuk menghasilkan hasil seni yang unik dan menarik daripada apa-apa sahaja. Untuk post kali ini kami nak kongsikan hasil seni Cecelia Webber yang berjaya membuat lukisan bunga yang sangat unik. Awal-awal tengok nampak macam bunga sebenar. Tapi cuba tengok dengan teliti baru tau keunikan dia.

human flowers9 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

cantik bunga kuning ni

human flowers8 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

petal bunga ni cantik

human flowers7 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

bunga yang kuncup.. tapi nampak macam terung je haha

human flowers6 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

tak faham sangat macam mana rupa bunga ni. tapi cantik jugak

human flowers5 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

bunga ni sangat familiar.. eh bunga ke rumput ni

human flowers4 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

yang ini nampak macam bunga betul weh.. smart

human flowers3 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

ni macam daun yang kat kanada tu.. ape nama dia? haha

human flowers2 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

bunga semalu kot.. haha tapi sangat cantik.. siap ada yang terbang-terbang lagi tu

human flowers1 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

ok bunga ni memang sangat cantik nampak kelopak dia real

human flowers Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

cantik bunga ros ni

Semua ini adalah lukisan ye. Jangan anggap ianya manusia betul-betul pulak hohoho tapi memang smart la lukisan ni semua. Kalau nak tengok lebih banyak lagi hasil seni artis ni sila layari sumber kami.

cisdel bentuk bunga Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusiasumber: Cecelia Webber, blognator

Kongsi Artikel

14 Responses to Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

  1. zerox2 says:

    hahahaha…jadi mcm aper jer lembu cisdel tu

  2. Fatehah A. says:

    maple leaf kalo x silap daun tu

  3. Fathiha Zainal says:

    Kagumzzzzz! Kreatif!

    Tp.. Lembu cisdel tu plg comel! ;)

  4. wedelia ryo says:

    bunga yg awk ckp bunga semalu tu, dandelion.. :)

  5. ros tu menjadi! tp lembu cisdel gk yg plg best :P

  6. sazali yusof says:

    gaya lembu cisdel tu..terbaik… hehe

  7. nadhirah says:

    cisdel tu kelakarla….. :snake_ee:

  8. mogobja says:

    haaaaaa.. comel nye cisdel. geram la.

  9. optionshift3 says:

    wow…nak mampus kreatif diorg nie…idea memang superb…

  10. Wan Perlis says:

    banyaknya cisdel

  11. Pingback: Koleksi Bunga Unik Daripada Tubuh Badan Manusia | Jiwa Kacau

  12. fera says:

    wah!!!cantik arh sume koleksi nie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>