Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

Diterbitkan Pada 06/01/2011 | Oleh cisdel | Menarik

Orang yang kreatif memang mampu untuk menghasilkan hasil seni yang unik dan menarik daripada apa-apa sahaja. Untuk post kali ini kami nak kongsikan hasil seni Cecelia Webber yang berjaya membuat lukisan bunga yang sangat unik. Awal-awal tengok nampak macam bunga sebenar. Tapi cuba tengok dengan teliti baru tau keunikan dia.

human flowers9 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

cantik bunga kuning ni

human flowers8 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

petal bunga ni cantik

human flowers7 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

bunga yang kuncup.. tapi nampak macam terung je haha

human flowers6 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

tak faham sangat macam mana rupa bunga ni. tapi cantik jugak

human flowers5 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

bunga ni sangat familiar.. eh bunga ke rumput ni

human flowers4 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

yang ini nampak macam bunga betul weh.. smart

human flowers3 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

ni macam daun yang kat kanada tu.. ape nama dia? haha

human flowers2 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

bunga semalu kot.. haha tapi sangat cantik.. siap ada yang terbang-terbang lagi tu

human flowers1 Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

ok bunga ni memang sangat cantik nampak kelopak dia real

human flowers Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

cantik bunga ros ni

Semua ini adalah lukisan ye. Jangan anggap ianya manusia betul-betul pulak hohoho tapi memang smart la lukisan ni semua. Kalau nak tengok lebih banyak lagi hasil seni artis ni sila layari sumber kami.

cisdel bentuk bunga Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusiasumber: Cecelia Webber, blognator

Kongsi Artikel

14 Responses to Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

  1. zerox2 berkata

    hahahaha…jadi mcm aper jer lembu cisdel tu

  2. Fatehah A. berkata

    maple leaf kalo x silap daun tu

  3. Fathiha Zainal berkata

    Kagumzzzzz! Kreatif!

    Tp.. Lembu cisdel tu plg comel! ;)

  4. wedelia ryo berkata

    bunga yg awk ckp bunga semalu tu, dandelion.. :)

  5. ekspresiruang berkata

    ros tu menjadi! tp lembu cisdel gk yg plg best :P

  6. sazali yusof berkata

    gaya lembu cisdel tu..terbaik… hehe

  7. nadhirah berkata

    cisdel tu kelakarla….. :snake_ee:

  8. mogobja berkata

    haaaaaa.. comel nye cisdel. geram la.

  9. optionshift3 berkata

    wow…nak mampus kreatif diorg nie…idea memang superb…

  10. Wan Perlis berkata

    banyaknya cisdel

  11. Pingback: Koleksi Bunga Unik Daripada Tubuh Badan Manusia | Jiwa Kacau

  12. fera berkata

    wah!!!cantik arh sume koleksi nie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>