Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

Published On 06/01/2011 | By cisdel | Menarik

Orang yang kreatif memang mampu untuk menghasilkan hasil seni yang unik dan menarik daripada apa-apa sahaja. Untuk post kali ini kami nak kongsikan hasil seni Cecelia Webber yang berjaya membuat lukisan bunga yang sangat unik. Awal-awal tengok nampak macam bunga sebenar. Tapi cuba tengok dengan teliti baru tau keunikan dia.

bunga yang cantik daripada tubuh manusia 1

cantik bunga kuning ni

bunga yang cantik daripada tubuh manusia 2

petal bunga ni cantik

bunga yang cantik daripada tubuh manusia 3

bunga yang kuncup.. tapi nampak macam terung je haha

bunga yang cantik daripada tubuh manusia 4

tak faham sangat macam mana rupa bunga ni. tapi cantik jugak

bunga yang cantik daripada tubuh manusia 5

bunga ni sangat familiar.. eh bunga ke rumput ni

bunga yang cantik daripada tubuh manusia 6

yang ini nampak macam bunga betul weh.. smart

bunga yang cantik daripada tubuh manusia 7

ni macam daun yang kat kanada tu.. ape nama dia? haha

bunga yang cantik daripada tubuh manusia 8

bunga semalu kot.. haha tapi sangat cantik.. siap ada yang terbang-terbang lagi tu

bunga yang cantik daripada tubuh manusia 9

ok bunga ni memang sangat cantik nampak kelopak dia real

bunga yang cantik daripada tubuh manusia 10

cantik bunga ros ni

Semua ini adalah lukisan ye. Jangan anggap ianya manusia betul-betul pulak hohoho tapi memang smart la lukisan ni semua. Kalau nak tengok lebih banyak lagi hasil seni artis ni sila layari sumber kami.

cisdel bentuk bungasumber: Cecelia Webber, blognator

Kongsi Artikel

14 Responses to Lukisan Bunga yang Dihasilkan Daripada Tubuh Badan Manusia

  1. zerox2 says:

    hahahaha…jadi mcm aper jer lembu cisdel tu

  2. Fatehah A. says:

    maple leaf kalo x silap daun tu

  3. Fathiha Zainal says:

    Kagumzzzzz! Kreatif!

    Tp.. Lembu cisdel tu plg comel! 😉

  4. wedelia ryo says:

    bunga yg awk ckp bunga semalu tu, dandelion.. :)

  5. ros tu menjadi! tp lembu cisdel gk yg plg best 😛

  6. sazali yusof says:

    gaya lembu cisdel tu..terbaik… hehe

  7. nadhirah says:

    cisdel tu kelakarla….. :snake_ee:

  8. mogobja says:

    haaaaaa.. comel nye cisdel. geram la.

  9. optionshift3 says:

    wow…nak mampus kreatif diorg nie…idea memang superb…

  10. Wan Perlis says:

    banyaknya cisdel

  11. Pingback: Koleksi Bunga Unik Daripada Tubuh Badan Manusia | Jiwa Kacau

  12. fera says:

    wah!!!cantik arh sume koleksi nie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *