Layer Maze Game: Mampukah Korang Kalahkan Score Cisdel.com?

Published On 05/01/2011 | By cisdel | Menarik

Ini kali pertama kami berkongsi game di cisdel.com. Kami terjumpa game ini dan kami dengan khusuyuknya cuba menghabiskan game ini. Walaupun nampak macam senang tapi mencabar minda juga, sebab itu kami nak mencabar para pembaca cisdel.com untuk bermain game ini sampai habis dan cuba kalahkan score kami.

Layer Maze - Games - Free Online Games

ini score kami

Permainan ini agak mudah untuk difahami tetapi sukar untuk berjaya. Sama seperti permainan maze yang lain, pemain perlu menggerakkan bola hingga sampai lambang exit. Tapi yang menariknya tentang Layer Maze game ini, lapisan yang terdapat dalam maze ini dan pemain perlu masuk ke lapisan yang betul untuk pergi ke exit.

Layer Maze - Games - Free Online Games

Level 1 yang sangat senang

Layer Maze - Games - Free Online Games

ini level 10.. level terakhir yang sangat susah

Layer Maze - Games - Free Online Games

bukti kami berjaya menghabiskan game ini lama gile 26 minit

Korang jangan risau, level 1 dan 2 sangat mudah dan akan membantu korang untuk faham macam mana nak bermain game ini jadi tunggu apa lagi. Sila la bermain dan cuba kalahkan score cisdel.com

cisdel pening
p/s: score lagi sikit tu lagi hebat hehe
sumber: gamezhero

Kongsi Artikel

24 Responses to Layer Maze Game: Mampukah Korang Kalahkan Score Cisdel.com?

  1. blowie says:

    cilakak ko topo, aku melekat kat blog ngko semata mata nak habiskan game ni je haha.
    1st try result aku – ;D
    http://img214.imageshack.us/img214/3069/topod.png

  2. MuJE says:

    ala, malas dah la nak terai sbb dah ada org kalahkan cisdel…hehe

  3. MrMono says:

    malas aku main. buat sakit hati aje. kah3!

  4. Affan says:

    baru level 6 tapi aku dah pening. stop. hehehe. tapi mmg smart ah game ni

  5. MHazmi says:

    pergh…aq no 13 monthly top scorer…woooohooooo….
    mmg best la game nie… 8) 8x

  6. Muhd Hafiz says:

    Terbaik !! 😀

  7. nadhirah says:

    takut main game ni sbb teringat gamew scary mazer game….hehe…. :embarrassed_ee:

  8. AnakCheMe says:

    kekeke.. selepas 22 minet lebih mate ku da berpinar2…
    mmg semart la game nih… penin dowh…
    ak da jadi mumia dpn laptop nih.. :sick_ee:

  9. maemorrie says:

    😕 huh.. stuck lg kat level 8!! wargh.. bila nk lepas. Kasi tips skit :lol_ee:

  10. hamdan says:

    stuck kat lvl 5..

Leave a Reply to nadhirah Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *