Pancakes yang Comel dan Menarik

Published On 02/01/2011 | By cisdel | Comel

Orang Malaysia mungkin tak biasa sangat dengan pancakes kami sendiri tak pernah makan pancake seumur hidup kami. Kalau lempeng ke roti canai ke selalu la jugak. Tak kisah la, untuk post kali ini kami nak kongsikan koleksi pancakes yang sangat unik dan menarik hasil kreativiti chef yang bernama Jim.

dinosaur2 pancake Pancakes yang Comel dan Menarik

pancake bentuk rangka dinosaur.. cool weh

turtle pancakes Pancakes yang Comel dan Menarik

pancake bentuk kura-kura comel

turkey pancakes Pancakes yang Comel dan Menarik

pancake bentuk ayam belanda.. khas sempena krismas kot

giraffe pancake Pancakes yang Comel dan Menarik

pancake bentuk zirafah.. pergh sayang nak makan ni

bee pancake art Pancakes yang Comel dan Menarik

pancake bentuk lebah

dinosaur pancake Pancakes yang Comel dan Menarik

dinosaur yang tak garang langsung.. haha

airplane pancake Pancakes yang Comel dan Menarik

hohoh dia siap boleh buat pancake bentuk kapal terbang tu..

robot pancake Pancakes yang Comel dan Menarik

haha kelakar la plak pancake bentuk robot ni..

princess pancake Pancakes yang Comel dan Menarik

pancake khas untuk tuan puteri.. yang merah tu jem stroberi katanya

golden gate bridge pancake Pancakes yang Comel dan Menarik

kononnya ini golden gate bridge

flower pancakes Pancakes yang Comel dan Menarik

pancake berbentuk bunga

birdhousepancake Pancakes yang Comel dan Menarik

pancake bentuk rumah burung.. pergh boleh berdiri teguh tu..

Tetiba terasa lapar plak bila tengok pancake ni semua.. hoho esok nak kena cari resepi nak buat pancake ni.. lembu cisdel pon dah terliur dah ni semangat dia nak try masak pancake. Kalau nak tengok lebih banyak pancake yang comel-comel sila lawati sumber kami

cisdel masak pancake Pancakes yang Comel dan Menariksumber: Jim’s Pancakes

Kongsi Artikel

10 Responses to Pancakes yang Comel dan Menarik

  1. Dean Fer says:

    Adei lapa lak~

  2. sayang nyer nak makan..mcm nak frame kan jek :D

  3. Jmay says:

    seyes..sayang giler nk mkn nnti.hehe

  4. MuJE says:

    yang penting bentuk dan kaler die akan sama jer bila keluar sebagai taik nanti…haha

  5. pancakes last tu smart!

  6. mira rahim says:

    sure saya tak makan pancake nih. sebab semua comel2 kot.

  7. anon says:

    lembu cisdel…ad chef tu kata, pancake tu lempeng la..org utara pgil peknga (tempekkt belanga) haha…matsaleh pgil pancake, mat bin salleh pgil lempeng…hehe

  8. eez says:

    nak buat jugak to my son… good idea…. nak wat otomen la plakss..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>