Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011

Published On 31/12/2010 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Kehangatan kemenangan Piala AFF Suzuki 2010 masih lagi terasa. Majoriti blog dan berita semua tulis pasal kemenangan Malaysia semalam. Kami seperti biasa tak suka nak bersaing dengan ribuan blog lain untuk menerbitkan post yang panas-panas. Sebab tu kami nak kongsikan Patch Pasukan Malaysia untuk PES 2011. Kalau korang pemain tegar PES (Pro Evolution Soccer) tak perlu kami terangkan apa itu patch.

Sebelum bagi sumber untuk download apa kata kita cuci mata dulu dengan gambar-gambar screenshot untuk patch ini.

Malaysia Team Patch PES 2011 1

Home Kit Front

Malaysia Team Patch PES 2011 2

Home Kit Back

Malaysia Team Patch PES 2011 3

Away Kit front

Malaysia Team Patch PES 2011 4

Away Kit Back

Malaysia Team Patch PES 2011 5

Friendship Malaysia vs Malaysia.. hahaha confirm baju biru menang

Malaysia Team Patch PES 2011 6

Goal Keeper back

Malaysia Team Patch PES 2011 7

Goal Keeper front (ini Farizal ni bukan Khairul Fahmi)

Malaysia Team Patch PES 2011 8

bukan pasukan kebangsaan je, kelab lain pon ada

Malaysia Team Patch PES 2011 9 (faces)

ini muka diorang

Macam mana? teruja tak nak download? hohoho sila layari sumber kami untuk download PES 2011 Malaysia Patch v2.0 by Bunkboyz. Sila patuh betul-betul arahan mereka dan kalau ada masalah hubungi mereka.. Jangan tanya kat sini 😀

cisdel berangansumber: Malaysia Patch v2.0, Malaysia Patch v2.0 (fix 1)

Kongsi Artikel

23 Responses to Patch Pasukan Malaysia Untuk PES 2011

  1. mie says:

    wow!!
    menarik tu..
    heheeee

  2. tubelawak says:

    wow.. sapa yang buat patch ni?? dahsyat gila
    tq share

  3. aizuddin says:

    nak try jugak :snake_ee:

  4. Munirah Abd says:

    wahhh gila coolll… ok bagi tau adik segera niiii 😮

  5. serol says:

    tak install lagi pes2011..ngeh2.. 😀

  6. ibnmasir says:

    nice. utk pes2010 leh? hehe..

  7. ahoyhoi says:

    besh la….cne nak install. de tuto x??

  8. kilat_kuning90 says:

    friendship ker friendly?nice post..

  9. Pa'e says:

    :lol_ee: hahahahahahaha :vampire_ee: aku suke bende ni……….meh ahhhhh……..lawan pes…

  10. Wan says:

    fifa xda ka

  11. ohcikgu says:

    hoho..sape buat nih… 8x

  12. akubiomed says:

    Memang menarik dan demam piala Suzuki AFC pun masih belum kebah lagi

  13. kami nak khairul fahmi!! hehe

  14. Amim says:

    hihihi .
    smart2 😀

  15. upi says:

    :smirk2_ee: 😯 :embarrassed_ee: 😕 ❗ :angry_ee: :zip_ee: :rolleyes_ee: :snake_ee: :vampire_ee: :sick_ee: :ohoh_ee: :gulp_ee: :) 😀 😡 😛 8) 8P 😮 😯 :( 😕 😉 ❗ 😐 :smirk1_ee: :rolleyes_ee: :tongue_wink_ee: :rasberry_ee: :ohh_ee: :grrr_ee: :gulp_ee: :ohoh_ee: :embarrassed_ee: :sick_ee: :shuteye_ee: :hmm1_ee: :angry_ee: :zip_ee: :shock_ee: :smirk2_ee: :grin2_ee: :hmm2_ee: :vampire_ee: :snake_ee:

  16. fadli says:

    wah…menarik ni….ni nak kene try ni…hehehe

  17. zalin says:

    muka safee sali paling real..

  18. menarik2.. nak kena try nie..hehhhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *