Gambar Xray Bunga-Bunga yang Cantik dan Menakjubkan

Published On 30/12/2010 | By cisdel | Alam

Dah agak lama kami tak menulis tentang alam semulajadi yang menakjubkan. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar bunga-bunga yang sangat cantik diambil secara X-ray. Semua gambar-gambar ini adalah hasil kreativiti artis yang bernama Hugh Turvey.

bunga Xray yang cantik 1

bunga Xray yang cantik 1

bunga Xray yang cantik 2

bunga Xray yang cantik 2 (ini daun bawang ke? haha)

bunga Xray yang cantik 3

bunga Xray yang cantik 3

bunga Xray yang cantik 4

bunga Xray yang cantik 4

bunga Xray yang cantik 4

bunga Xray yang cantik 5

bunga Xray yang cantik 6

bunga Xray yang cantik 6

bunga Xray yang cantik 7

bunga Xray yang cantik 7

bunga Xray yang cantik 8

bunga Xray yang cantik 8

bunga Xray yang cantik 9

bunga Xray yang cantik 9

bunga Xray yang cantik 10

bunga Xray yang cantik 10

bunga Xray yang cantik 11

bunga Xray yang cantik 11

bunga Xray yang cantik 12

bunga Xray yang cantik 12

bunga Xray yang cantik 13

bunga Xray yang cantik 13

bunga Xray yang cantik 14

bunga Xray yang cantik 14

bunga Xray yang cantik 15

bunga Xray yang cantik 15

bunga Xray yang cantik 16

bunga Xray yang cantik 16

Macam mana? menakjubkan bukan? Kami tak pasti dengan teknik apa artis ni hasilkan gambar ini semua, yang kami pasti gambar ni semua memang sangat cantik dan menakjubkan.

cisdel TAHNIAHsumber: telegraph

Kongsi Artikel

12 Responses to Gambar Xray Bunga-Bunga yang Cantik dan Menakjubkan

  1. yanmie says:

    cantik bunga2 tu semua 😀

  2. ciki says:

    go malaysia! *tetibe..

  3. suffer8zine says:

    wahhh kreatif la

  4. eiyda says:

    😯 😯 😯 😯

  5. yash says:

    hahahaha memang cantik kot! cun cun cun.. real pon cantik xray pon cantik.. memg cantik! :gulp_ee:

  6. akubiomed says:

    Ini kalau tahu dek Radiograper tentu masah sebab perabihkan filem x-ray :-)

  7. K says:

    mcm avatar dh ak tgk ..ahak

  8. Hanis says:

    Memang cantiklah. :)

  9. Rie Rieda says:

    cantik…ingatkan orng jew yg boleh xray…bunga pun boleh ekkk… so cool

  10. Farhah says:

    Masya Allah cantik2.. Malam ni bunga Bakawali (lain version) saya berkembang juga tapi lain sedikit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *