Iklan Promo Anugerah Juara Lagu AJL ke 25

Published On 28/12/2010 | By cisdel | Menarik

Kepada yang tak tahu, Anugerah Juara Lagu bakal berlangsung 9 Januari 2011 yang akan datang. Banyak lagu-lagu best yang akan berentap tapi kami tak nak tulis pasal lagu tu semua. Kami lebih prefer untuk kongsikan iklan promosi AJL ke 25. Sama seperti iklan tahun lepas, iklan promosi kali ini agak unik dan menarik jugak.

AJL ke 25 Promo Babak 1

AJL ke 25 Promo Babak 2

AJL ke 25 Promo Babak 3

ANUGERAH JUARA LAGU 25

Macam mana? walaupun tak semenarik seperti tahun lepas, tapi masih lagi menarik jugak la. Tak sabar nak tunggu AJL ke 25 nanti sebab banyak lagu-lagu yang best bertanding. Tak sabar nak tunggu pemenang Anugerah Juara Lagu nanti

cisdel nyanyi AJLsumber: youtube gbam (Penerbit AJL)

Kongsi Artikel

15 Responses to Iklan Promo Anugerah Juara Lagu AJL ke 25

  1. Mazhar says:

    Hahhaa….
    serius lawak ar dorang ni…
    tak habis-habis nak kutuk….
    haha 😀

  2. aizuddin says:

    tak sabar nak tengok :kiss_ee:

  3. Awe says:

    Hehehee… Bila agaknyer Cisdel ada masuk iklan AJL. 8)

  4. MuJE says:

    3 babak je ke?

  5. arabella says:

    kelakarnya suka2 nak curi letak dalam blog sendiri lah hahahah 😛 :) 😯 😉 :tongue_wink_ee:

  6. Nizam6281 says:

    Iklan AJL diorang mesti yang pasal Gaduh
    Huhu dulu pasal die botak licin silau

  7. ohcikgu says:

    hoh. not bad gak la.. 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *