Acuan Biskut yang Unik dan Menarik

Published On 23/12/2010 | By cisdel | Menarik

Biskut biasanya dihias cantik dengan macam-macam acuan untuk menambah keseronokkan nak makan biskut tu. Sebelum ni kami pernah kongsikan cupcakes yang comel dan sedap, untuk post kali ini kami nak kongsi koleksi acuan biskut yang unik dan sangat menarik.

Science Cookie Cutters

Science Cookie Cutters

Ninja Cookie Cutters

Ninja Cookie Cutters

Leaf Cookie Cutters

Leaf Cookie Cutters

Nativity 3D Cookie Cutters

Nativity 3D Cookie Cutters

Butterfly Cookie Cutters

Butterfly Cookie Cutters

Bitten Cookie Cutters

Bitten Cookie Cutters

Puzzle Cookie Cutters

Puzzle Cookie Cutters

Snowflake Cookie Cutters

Snowflake Cookie Cutters

Animal Cookie Cutters

Animal Cookie Cutters

Chess Set Cookie Cutters

Chess Set Cookie Cutters

Star Wars Cookie Cutters

Star Wars Cookie Cutters

Angel Wings Cookie Cutters

Angel Wings Cookie Cutters

Helvetica Cookie Cutters

Helvetica Cookie Cutters

Pac-Man Cookie Cutters

Pac-Man Cookie Cutters

hohoho budak-budak pasti suka biskut yang ada macam-macam bentuk ni kan.. lembu cisdel pon semangat nak jadi chef bakar biskut bentuk muka dia siapa yang berminat boleh la mintak resepi ye hoho

cisdel bakar biskutsumber: toxel

Kongsi Artikel

18 Responses to Acuan Biskut yang Unik dan Menarik

  1. tra says:

    mesti sempena krismas ni… kl la dpt biskut comey camni mmg xmkn.. buat hiasan jek… syg kot nk mkn… lalalalalalallalallaaa….

  2. sickchild72 says:

    ok fine. entry ni buat aku lapar ;(

  3. Fareast says:

    Menarik nie, sesuai buat acuan biskut raya Raya.. tukar stail sikit… 8)

  4. Fatehah A. says:

    dah siap biskut tu nanti mesti sayang nak makan.huhu :snake_ee:

  5. chokilala says:

    aku suka yang bitten cookie cutter tu. nampak smart 8)

  6. owh..yang daun2 tu ade aje dok buat waktu time raya2..=)

  7. gadissemasa says:

    cisdel lagi comel !! ngeee , teringin pulak nak makan yang chess set tu !

  8. ciki says:

    suke ninja cookie cutters!! wacchaa!!!

  9. mosyar says:

    nak makan ke nak buat hiasan ni? hahaha
    tak paham aku. pandahal jadi taik gak. wawa…

  10. Rie Rieda says:

    sedap jew nampK….yg buttefly tu nampak comel jew…

  11. LaSentosa Chocolate House says:

    Hai….

    sama amat meminati Chess Set Cookie cutters spt di atas. di mana boleh beli atau anda ada menjualnya.

    terima kasih
    ~LaSentosa Chocolate House~

  12. el says:

    comei dan unik lar… suka yg first pic tu, bikar dan lain-lain, menyebabkan El rindukan makmal :)

  13. Pingback: Biskut Raya Versi Superhero Marvel yang Sangat Cool | cisdel.com

  14. nani says:

    salam,

    where can i get all this cutters?
    thanks

  15. Nina says:

    macam mana saya nak dapatkan acuan ini

  16. Nurlaila says:

    Yang saya punya di rumah masih cetakan biasa, bulat2
    hmm.. kayaknya cetakan daun sangat bagus ya

  17. Jas says:

    Snowflakes cutter n star wars cutter. Reply soon. Tq

  18. saiful bahri mohd darimin says:

    as-salam…saya nak tanye,mane saya nak dapatkan acuan biskut puzzle?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *