Bila Dinosaur Jadi Superhero

Published On 21/12/2010 | By cisdel | Menarik

Ramai yang mengagumi superhero dan bercita-cita nak ada super power macam mereka. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan hasil ilustrasi bila dinosaur bertukar menjadi superhero yang terkenal. Memang cantik dan menarik ilustrasi hasil karya d.r3sto ini semua. Semoga terhibur..

Superhero Dinosaur 1

Wolveraptor

seperhero dinosaur 2

Paracyclophus

Superhero Dinosaur 3

Gambilophosaurus

Superhero Dinosaur 4

Nightcrawlimimus

Superhero Dinosaur 5

PteranoSTORM

Superhero Dinosour 6

Hulkasaurus Rex

Superhero Dinosaur 7

Stegolossus (yang ini sirius aku tak kenal dia nak jadi superhero ape)

Superhero Dinosaur 8

Captain Ameritops

Superhero Dinosaur 9

AnkyloTHORus

Iron Brontosaurus

Iron Brontosaurus

Aku paling suka yang Wolveraptor tu memang smart habis.. nampak lebih kurang sama dengan Wolverine versi manusia haha korang suka yang mana? ke korang suka versi lembu cisdel.. hehehe

cisdel wolverinesumber: flickr d.r3sto

Kongsi Artikel

18 Responses to Bila Dinosaur Jadi Superhero

  1. ev says:

    suka wolverine juga.nampak macho.

  2. iEra NaDiRa says:

    apa2 pun lembu cisdel la nombor satu! Ahaha :lol_ee:

  3. serol says:

    ironman.. mmg teruja tengok sut2 dia 😀

  4. ciki says:

    suke yg cisdel!! 😛

  5. hifaz_phat says:

    hye cisdel si lembu comel ^_^

    sudah tag kamu kt contest Cik Hifaz. Jom Join!
    Jom Join! Contest Into The Mirror

  6. Amry says:

    lembu cisdel!!!cute siottttt :tongue_laugh_ee:

  7. TheSharkox says:

    Mana spider man????

  8. amad says:

    mmg kacak si lembu itu!

  9. yash says:

    wakakakakah aku suka aku suka versi lembu cisdel weyh!! smart lagi!! hahahahaha suka suka suka! :snake_ee: :snake_ee:

  10. aizuddin says:

    cicak man tak de ke? :kiss_ee:

  11. din says:

    wolvwcisdelrine tolong kami..wawawawa.. :grin2_ee:

  12. mosyar says:

    wolverine cisdel smart.

  13. jonny says:

    yg stegolossus tu tiru superhero colossus lah, alah yg dkat xmen boleh betukar jd besi tu

  14. el says:

    Hulkasaurus Rex!! suka! :))

  15. Amirez says:

    semua kacak bergaya. Captain Ameritops paling comel hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *