Dandanan Rambut yang Cool dan Unik Bertemakan Binatang

Published On 20/12/2010 | By cisdel | Menarik

Kaum wanita biasanya akan mengambil masa yang agak lama untuk dandanan rambut. Walaupun pakai tudung sekali pon, rambut tetap didandan dengan rapi. Kali ini kami ingin kongsikan dandanan rambut yang cool hasil kreativiti Nagi Noda. Untuk pengetahuan korang, dia ni pernah buat dandanan rambut pelik Lady Gaga hehe

dandanan rambut unik

ini zirafah.. hohoho

dandanan rambut unik 2

ini badak sumbu

dandanan rambut unik 3

siap nak jelir-jelir lidah.. haha

dandanan rambut unik 4

ini kambing kot.. hahaha

dandanan rambut unik 5

ini singa.. hohoho

dandanan rambut unik 6

berdasarkan tanduk dia, ini mungkin rusa.. hahaha

dandanan rambut unik 7

gajah ni smart woo

dandanan rambut unik 8

ini serigala kot..

dandanan rambut unik 9

ini mungkin anjing.. haha

dandanan rambut unik 10

aku tak tahu ini ape? sila bantu... hohoho

dandanan rambut unik 11

dalam banyak-banyak.. beruang ni paling aku suka.. model dia pon cantik :D

Kagum giler la tengok hasil seni tukang dandan rambut ni.. haha selain daripada rambut, banyak lagi hasil seni yang artis ni buat. Kalau nak tengok layari sumber kami hehe ada laman web artis ni..

cisdel sanggul lembusumber: web rasmi Nagi Noda, mediapump

Kongsi Artikel

19 Responses to Dandanan Rambut yang Cool dan Unik Bertemakan Binatang

  1. ev says:

    cisdel kiut sekali lagi.hehe..suka rambut gajah.camane dia kasi timbul camtu eh.

    • admin says:

      dengan semburan yang banyak.. sampai rambut jadi keras..+ dan mungkin ada rangka kat dalam tu.. mungkin la hohoho

  2. sazali yusof says:

    agak2.. bape jam drang buat rambut tu eh..??

  3. rambut betul ke extension tuh?? :shock_ee:

  4. syira says:

    salam

    sanggup ke pakay mcm tu..

  5. suffer8zine says:

    yg atas berung tu mybe serigala 😛

  6. cisdel pun nak jugak design rambut. hahaha..

    cool giler diorang ni buat. paling cool design singa. paling comel gajah tu. hihi ;P

  7. mogobja says:

    benciiii cisdellll!! gile comel!

  8. paeh says:

    second last tu tupai…

  9. ejam says:

    smart btol, mmg rajin dan penuh kesabaran btol nak mengerjakan rambut camtu…

  10. Ikhwan says:

    Ikhwan rasa yang singa tuh lagi cun kot :tongue_rolleye_ee:

  11. eiyda says:

    comey gilew..no 10 tu tupai kot kan heee 😀

  12. IcedNyior says:

    gambar ke=5 tu arnab la 😛

  13. ultraman says:

    teringat power ranger mighty power…dayummm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *