Model Kamera yang Cool Diperbuat Daripada Kadboard

Published On 19/12/2010 | By cisdel | Menarik

Sebelum ni kami ada kongsikan koleksi kasut yang cool diperbuat daripada kadboard. Untuk post kali ini kali ini pula kami ingin kongsikan hasil seni Kiel Johnson yang membuat model kamera yang unik dan menarik dengan menggunakan kadboard.

slr kadboard 1

slr nampak macam comot je tapi cool jugak ni

slr kadboard 2

yang ni nampak macam kemas jugak la hohoho

Dslr

pandangan dari belakang plak..

Dslr 2

Pandangan hadapan.. hohoho smart gak la

Dslr 3

panjang tu lense dia

Dslr 4

ok yang ini smart

polaroid

polaroid pon ada bukan setakat slr je

camera polaroid

pandangan belakang polaroid tadi

camera polaroid 2

hohoho yang ini rupa macam pelik je

camera polaroid 3

pandangan belakang polaroid

camera 8mm

ini namanya kamera 8mm hohoho smart woo

twin lenses camera

twin lenses camera

Macam mana? cool bukan? Walaupun nampak macam simple dan senang nak buat tapi sebenarnya camera ni semua agak rumit dan memerlukan ketelitian yang tinggi. Macam biasa, nak tengok lebih banyak gambar sila layari sumber kami.

cisdel main banyak kotaksumber: Kiel Johnson

Kongsi Artikel

9 Responses to Model Kamera yang Cool Diperbuat Daripada Kadboard

  1. suffer8zine says:

    pehhhh superb la! kalau dari jauh mmg nmpk mcm betul je

  2. amer99 says:

    cool……. 8)

  3. Amirez says:

    smart. kreatif dan rajin betul. orang ni mesti mempunyai tahap kesabaran dengan komitmen yang tinggi :)

  4. ev says:

    serius cantik!

  5. qalish says:

    peh.. terkesima aku…kalau mekup lagi tu pasti lagi cun.

  6. Amry says:

    gila kreatif!!

  7. Shaheila Malek says:

    Amazing, xyah susah beli kamera mahal..hahaha 😛

  8. mesti murah tak sampai ribu2 kan? 😮

  9. Pert says:

    kalau la boleh buat tangkap gambar.. hahaha..

    lebih murah berkali ganda..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *