Koleksi Gambar dan Video Maru, Kucing Comel yang Sukakan Kotak

Published On 17/12/2010 | By cisdel | Comel

Untuk post kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar-gambar dan video Maru si kucing yang gemuk, comel, malas dan sukakan kotak. Tak kenal siapa Maru? Ish ish ish.. kesian.. hahaha takpe sila tonton video di bawah ni dulu untuk berkenalan dengan Maru.

dah kenal dengan Maru? ok mari kita tengok lebih banyak lagi gelagat si Maru ini

kucing comel 1

muka steam je dapat sikat.. haha

kucing comel 2

bergolek-golek atas lantai

Dkucing comel 3

ada kotak je masuk.. hohoho

Dkucing comel 4

kucing gemuk terbaring atas lantai.. hohoho

Dkucing comel 5

warrghh makan budak... hahaha

kucing comel 6

posing maut dalam kotak

kucing comel 7

saya tau saya comel hehehe >.<

kucing comel 8

ini tempat tido si Maru.. muka steam je dapat kotak.. hahaha

kucing comel 9

haha padan muka kena mandi..

kucing comel 10

buat muka kesian + comel plak si maru ni

kucing comel 11

kotak besar ke kecik ke.. semua dia sumbat masuk..

kucing comel 12

"ye.. saya mengaku.. saya memang comel.." kata Maru

kucing comel 13

asalkan boleh sumbat je ko ni Maru

kucing comel 13

kucing jadi mangsa kerakusan tuan dia.. hahaha

kucing comel 14

kucing mata sepet dok dalam kotak..

kucing comel 15

beraksi di sinki

kucing comel 16

purrrr...

kucing comel 17

bersantai-santai. hahaha

kucing comel 18

main dengan toy baru.. hohoho

kucing comel 19

bergolek-golek sampai jatuh.. hohoho

Macam mana? comelkan? hahaha kalau nak tengok lebih banyak aksi comel lagi sila layari sumber kami, laman web rasmi si Maru ni ye hohoho.

cisdel main kotaksumber: I am Maru

Kongsi Artikel

34 Responses to Koleksi Gambar dan Video Maru, Kucing Comel yang Sukakan Kotak

  1. MIYA says:

    comell, geram sangat kt dia. huuu :) 😛 :lol_ee: :kiss_ee:

  2. irda says:

    cute cangat….best buat bantal peluk..huhuu..

  3. jujamafia says:

    geramnya ngan maru…nak bleh~

  4. fujimura ran says:

    so cutez ……..

  5. christie denna says:

    ada hati nak masuk kotak kecik… rasa kecik rasa… hahhahahaha tapi cute bha.., so cute gilak2x.. bha…. rasa mok main ngan nya jak…. :lol_ee: :lol_ee: 😀 kalau lha saya dapat kuching macam tu kan best… :) tapi :hmm1_ee: saya takde kucing macam tu kucing hitam ngan putih aje…. tak best lerrrr dah lha pemalas

  6. mummy anie says:

    sukenye tgok gelagat maru….

  7. Pingback: Koleksi Gambar Boo, Anjing Comel di Internet | cisdel.com

  8. Nyze 二ザ Crazee says:

    maru! my favorite cat ever… ^^

  9. cik bambam says:

    comelnyaaaa~!

    sy x pernah ade kucing..tp tgk Maru nie..rasa tetiba nak bela sekor mcm nie!huhuhu

  10. Niniey Nazirah says:

    cute…………………………………………..
    sangat2 cute……………………………………
    <3

    • Niniey Nazirah says:

      kucing kesukaan ku forever and ever tapy sya sdh da kucing yg lagi comeyl dari nie tau………………..
      “tak nak kalah” haha………………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *