Belon Udara Panas yang Sangat Cool

Published On 16/12/2010 | By cisdel | Menarik

Belon udara panas memang selalunya unik dan pelbagai bentuk. Siap boleh letak iklan yang macam-macam lagi pada belon tu. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar-gambar belon udara panas yang unik dan sangat cool. Semoga terpesona hahaha

belon udara yang cool 1

belon bentuk Darth Vader

belon udara yang cool 2

Mike!!!

belon udara yang cool 3

Shrek yang besar dan buruk.. hahaha

belon udara yang cool 4

Ronald McDonald

belon udara yang cool 5

topotato~ eh silap.. haha Mr. Potato Head

belon udara yang cool 6

ini Snoopy

belon udara yang cool 7

Kermit si katak

belon udara yang cool 8

Mr Peanut yang panjang.. ohohoh

belon udara yang cool 9

2 ekor lebah dating di angkasa hohoho

belon udara yang cool 10

kura-kura yang gemok.. hahaha

belon udara yang cool 11

one now one Nescafe.. hohoho

belon udara yang cool 12

coca cola yeah!!!

belon udara yang cool 13

Spaceship

belon udara yang cool 14

Tommy the train.. hohoho

belon udara yang cool 15

lembu terbang.. hohoho

Macam mana menarik bukan? Dari dulu aku teringin nak pergi pesta belon panas yang kononnya selalu buat kat ibu kota tapi tak berkesempatan.. Naik belon lembu cisdel je la jawabnya.. hohoho

sumber: toxel

Kongsi Artikel

18 Responses to Belon Udara Panas yang Sangat Cool

  1. ev says:

    coca cola ngan lembu terbang tu cool!

  2. sickchild72 says:

    pehhh. comelll cam aku ahahah

  3. landax says:

    cisdel juga yang menwan hati

  4. ciki says:

    lembu terbang !! haha!! 😀

  5. Wan says:

    cisdel jgn la balik nz
    stay kat malaysia dah la

  6. H.P.B Blog says:

    last2 ada juga lembu Cisdel
    hehehehe

  7. mie says:

    memang terbaik..

  8. peanut says:

    miss peanut xde ke ? hoho

  9. FR says:

    nescafe aku pernah nampak kat putrajaya. :)

  10. eiyda says:

    wow..bestnya…comel giler..

  11. cik dara says:

    suke2..kalaulh kt malaysia ade mcm ni,kan best.. :grin2_ee:

  12. Piratz says:

    bukan thomas the train ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *