Kasut yang Diperbuat Daripada Kadboard Tapi Nampak Macam Real

Published On 15/12/2010 | By cisdel | Menarik

Kasut memang menjadi kegilaan sesetengah lelaki. Aku sendiri gemar pada kasut Converse tapi sebab bajet yang tak seberapa tak dapat la nak kumpul banyak-banyak. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan kasut kadboard yang diperbuat oleh Mike Leavitt yang nampak macam real.

converse chuck taylor

converse chuck taylor

Vans

Vans

Air Jordan 1

Air Jordan 1

Air Jordan 2

Air Jordan 2

Air Jordan 3

Air Jordan 3

Air Jordan 4

Air Jordan 4

Puma

Puma

New Balance

New Balance

Adidas 1

Adidas 1

Adidas 2

Adidas 2

Sila lawati sumber kami kalau nak tengok lebih banyak jenis kasut dan boleh beli secara online.. hehehe tapi jangan terkejut kalau tengok harga kasut kadboard ni lagi mahal daripada kasut yang sebenar 😀

cisdel gunting kotaksumber: Mike Leavit

Kongsi Artikel

13 Responses to Kasut yang Diperbuat Daripada Kadboard Tapi Nampak Macam Real

  1. bella says:

    😮 😀
    shemarttt!~!~!~!

  2. syahrilhafiz says:

    :gulp_ee: :gulp_ee: :gulp_ee:
    smart bro..
    suka yang atas sekali..

  3. ev says:

    kasut cisdel comel. =p
    sangat kreatif.kalau dapat pakai tu takyah beli kat mall dah.

  4. qarr_jalil says:

    pergh..smart :)

  5. mosyar says:

    hohohoho…kasut adidias smart.

  6. sickchild72 says:

    style duh adidas. serius

  7. kin says:

    mkaaihh….besaunya gunting!!!

  8. MUKA haluih says:

    bestnya tgk.. mmg nmpk mcm real..

  9. eiyda says:

    pehhhhhhh…. :gulp_ee:

  10. suffer8zine says:

    fuhhh sangat l;a kreatif!

  11. Wan says:

    ni kasut betul ni 😯

  12. w@ni says:

    wow!!!
    cam real arrr 😮

  13. Najwa says:

    smart lahh….converse chuck taylor paling lawa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *