Gambar Default Facebook yang Lebih Cool Dari Biasa

Published On 22/11/2010 | By cisdel | Menarik

Facebook dah menjadi satu fenomena yang sangat dasyat sekarang ini. Agak susah nak jumpa para remaja yang tiada akaun facebook langsung, ada tu siap ada 2-3 akaun dengan tujuan yang pelbagai. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar-gambar default facebook yang lebih cool dan unik daripada biasa.

star trek facebook

gambar star trek facebook

gambar terminator facebook

gambar terminator facebook

superman-facebook

superman di facebook

simpsons-for-facebook

simpsons di facebook

mickey-mouse-for-facebook

mickey mouse di facebook

james-bond-for-facebook

james bond di facebook

darthvader-facebook

ada rupa macam darthvader?

facebook cap ayam

facebook cap ayam

cherlock-holmes-for-facebook

cherlock holmes di facebook

chain-saw-at-facebook

chain saw di facebook

batman-for-facebook

batman di facebook

ntah sape ntah facebook

ntah sape ntah facebook

Macam mana? cool tak gambar ni semua.. hoho kepada yang berminat boleh la ambil buat gambar kat facebook ye. Kat bawah ni macam biasa la versi lembu cisdel plak hehe

avatar lembu cisdel

sumber: thisblogrules

Kongsi Artikel

15 Responses to Gambar Default Facebook yang Lebih Cool Dari Biasa

  1. Omar says:

    haha..sepatutnya cisdel fanpage tu guna yang lembu cisdel punya…haha

  2. aizuddin says:

    best2 :kiss_ee:

  3. ohcikgu says:

    hoho..bagus. bagus.. :smirk2_ee:

  4. iqa says:

    mickey mouse comey! 😀

  5. Sufian Hakim says:

    Hahaha .. Ayah smart pown ada 😀

  6. shukri says:

    cane nak wat gambar sendiri tapi kaler biru muda dan putih cam facebook default?

  7. sollehahn says:

    facebook cap ayam takleh blah..haha 😀

  8. ery farieha says:

    HAHAHA
    siyes cool ~

  9. mancai says:

    minat kat JB tu.. cool thanks bro

  10. anamizu says:

    wahhh mcm2 ada!! :tongue_laugh_ee: 😀 :rasberry_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *