Mari Bermain-main dengan Bulan yang Sangat Cantik

Published On 18/11/2010 | By cisdel | Menarik

Bulan memang ciptaan Tuhan yang sangat indah dan seronok untuk dipandang. Terutamanya kalau gambar bulan itu diambil oleh orang-yang betul-betul kreatif. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar bulan yang unik dan cool hasil kreativiti Laurent Lavender.

gambar bulan yang cantik 1

smart giler mamat ni frame bulan

gambar bulan yang cantik 2

bulan jadi belon :D

gambar bulan yang cantik 3

wargh.. makan bulan...

gambar bulan yang cantik 4

ukur diameter bulan.. nak buatkan baju raya.. hehehe

gambar bulan yang cantik 5

tahan bulan tak nak kasik jatuh

gambar bulan yang cantik 6

gunting bulan sampai jadi bentuk sabit

gambar bulan yang cantik 7

pikul bulan nak bawak pi jalan-jalan

gambar bulan yang cantik 8

junjung bulan.. haha ok lepas ni dah tak tau nak guna kata kerja ape lagi..

gambar bulan yang cantik 9

ok yang ini aku kurang yakin ape yang cuba dia lakukan..

gambar bulan yang cantik 10

mari mengecat bulan.. haha

gambar bulan yang cantik 11

tangkap bulan..

gambar bulan yang cantik 12

ok ini smart.. mari bermain bulan keranjang.. (bola keranjang)

gambar bulan yang cantik 13

hohoho sambungan main bulan keranjang tadi

gambar bulan yang cantik 14

baca buku sambil ditemani cahaya bulan..

gambar bulan yang cantik 15

jam bulan

gambar bulan yang cantik 16

memanjat ke bulan..

Macam mana? hebat bukan hasil kreativiti Laurent Lavender ni, untuk lebih banyak gambar lagi sila lawati sumber kami hehe..

cisdel jump over the moonsumber: Laurent Lavender, bestbookmarked

Kongsi Artikel

17 Responses to Mari Bermain-main dengan Bulan yang Sangat Cantik

  1. MuNsYi~SaMa says:

    yg no9 tu die cabut bhgn atas bulan tu kot..smart2

  2. amin says:

    wow 😯 nak pergi main ngan bulan jgak lah camnih… :tongue_wink_ee:

  3. cintahati says:

    Mantap habis..!! 😯

  4. MIYA says:

    very smart dia punya gambar, love those pictures! :)

  5. yash says:

    hahahah sempoii!! nanti main2 ngn matahari plak.. :vampire_ee:

  6. aku says:

    hebat!!!!!!!!!

  7. ekin says:

    ya allah! creative nya dia.

    cantik jugak bulan kan? hehe. pasni ada idea nak posing ngan bulan. 😛

  8. zik says:

    macam2… semua kreatif tuh…

  9. akmalhilmi says:

    amazing kot
    kreatif gilak

  10. cikbelog says:

    tahan bulan yang tak nk bagi jatuh tu shantex ! 😉

  11. Melati says:

    wuuuuu!!! nak panjat naik tangga gi bulan jugaklahh =))

  12. shukri says:

    aku nampak cisdel sangat tak patut naik bulan.
    sebab roket tak mampu menampung berat die,kah3

  13. nadia says:

    wahhh kreatif nye diowang nih 😀 😀

  14. Wan Perlis says:

    photographer otai ni,cantikkk

  15. cikpia says:

    perghhh!!! memang kretip!!!!!

  16. dewi says:

    kerennnnnn abiiiiiisss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *