Kisah Pengembaraan Wall-e yang Pergi Bercuti

Diterbitkan Pada 12/11/2010 | Oleh cisdel | Menarik

Kami memang suka buat siri pengembaraan ni, sebelum ni dah pernah ada kisah pengembaraan gigi susu yang comel. Kali ini kami ingin kongsikan gambar wall-e pergi bercuti pulak. Ye la lama-lama dok kat angkasa confirm penat punya, nak gak menikmati menikmati hidup di planet bumi pulak haha.

wall e having a good time10 Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercuti

bersiap-siap nak pergi bercuti

wall e having a good time3 Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercuti

dah bosan naik kapal angkasa, nak gak rasa naik train haha

wall e having a good time9 Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercuti

mandi dulu sebelum teruskan pengembaraan >.<

wall e having a good time1 Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercuti

study dulu tempat mana yang nak dituju hohoho

wall e having a good time8 Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercuti

main-main air kat muka bumi pon best jugak ni.. haha

wall e having a good time6 Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercuti

beromantika dibawah satu payung (sila perhati betul-betul gambar ni)

wall e having a good time7 Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercuti

iklan khidmat masyarakat >> adik-adik sila jangan tiru aksi ini

wall e having a good time5 Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercuti

nah bunga..

wall e having a good time2 Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercuti

erk~ kita kat mana sekarang ni???

wall e having a good time4 Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercuti

yeay!~ kita jumpa cendawan

wall e having a good time11 Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercuti

kita kat eifel tower kot skrg ni.. dah jom balik..

Secara jujurnya aku baru tau apa itu wall-e haha tapi gambar ni memang betul-betul smart, hasil kreativiti seorang yang bernama Mistero Hifeng.

cisdel jumpa wall e Kisah Pengembaraan Wall e yang Pergi Bercutisumber: virtualfunzone, flickr

Kongsi Artikel

9 Responses to Kisah Pengembaraan Wall-e yang Pergi Bercuti

  1. shukri berkata

    wall-e lagi comel dr cisdel….!!!

    oooppppsss,silap3,huhu.

  2. eyra berkata

    yang perhati betul2 tu napa

  3. kin berkata

    huhu…comel,kretip,.kagum jap @.@

  4. marhaen berkata

    memang comey..tapi lembu cisdel lagi comey…:P

  5. MIYA berkata

    wall e looks so cute, i adore it very much! :)

  6. iskandar berkata

    :snake_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>