Kisah Pengembaraan Wall-e yang Pergi Bercuti

Published On 12/11/2010 | By cisdel | Menarik

Kami memang suka buat siri pengembaraan ni, sebelum ni dah pernah ada kisah pengembaraan gigi susu yang comel. Kali ini kami ingin kongsikan gambar wall-e pergi bercuti pulak. Ye la lama-lama dok kat angkasa confirm penat punya, nak gak menikmati menikmati hidup di planet bumi pulak haha.

bersiap-siap nak pergi bercuti

bersiap-siap nak pergi bercuti

dah bosan naik kapal angkasa, nak gak rasa naik train haha

dah bosan naik kapal angkasa, nak gak rasa naik train haha

mandi dulu sebelum teruskan pengembaraan >.<

mandi dulu sebelum teruskan pengembaraan >.<

study dulu tempat mana yang nak dituju hohoho

study dulu tempat mana yang nak dituju hohoho

main-main air kat muka bumi pon best jugak ni.. haha

main-main air kat muka bumi pon best jugak ni.. haha

dibawah satu payung

beromantika dibawah satu payung (sila perhati betul-betul gambar ni)

iklan khidmat masyarakat

iklan khidmat masyarakat >> adik-adik sila jangan tiru aksi ini

nah bunga..

nah bunga..

erk~ kita kat mana sekarang ni???

erk~ kita kat mana sekarang ni???

yeay!~ kita jumpa cendawan

yeay!~ kita jumpa cendawan

kita kat eifel tower kot skrg ni

kita kat eifel tower kot skrg ni.. dah jom balik..

Secara jujurnya aku baru tau apa itu wall-e haha tapi gambar ni memang betul-betul smart, hasil kreativiti seorang yang bernama Mistero Hifeng.

cisdel jumpa wall esumber: virtualfunzone, flickr

Kongsi Artikel

9 Responses to Kisah Pengembaraan Wall-e yang Pergi Bercuti

  1. shukri says:

    wall-e lagi comel dr cisdel….!!!

    oooppppsss,silap3,huhu.

  2. eyra says:

    yang perhati betul2 tu napa

  3. kin says:

    huhu…comel,kretip,.kagum jap @.@

  4. marhaen says:

    memang comey..tapi lembu cisdel lagi comey…:P

  5. MIYA says:

    wall e looks so cute, i adore it very much! :)

  6. iskandar says:

    :snake_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *