Xbox 360 Case yang Sangat Cool

Published On 31/10/2010 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Xbox 360 merupakan konsol permainan yang agak popular di kalangan kaki gamers. Kalau mampu mungkin aku jugak akan beli Xbox.. tapi apakan daya.. Demi mengubat kempunan tak mampu nak beli Xbox, post kali ini kami ingin kongsikan koleksi Case Xbox 360 yang diubah suai dan dijadikan sangat cool.

Half-Life 2 Xbox 360 Case Mod

Half-Life 2 Xbox 360 Case Mod

Halo Xbox 360 Case Mod

Halo Xbox 360 Case Mod

Alligator Xbox 360 Case Mod

Alligator Xbox 360 Case Mod

Chrome Xbox 360

Chrome Xbox 360

Xbox 360 Laptop

Xbox 360 Laptop (siap ada integrated keyboard dengan monitor tu.. hohoho)

Steampunk Xbox 360 Case Mod

Steampunk Xbox 360 Case Mod

Hellboy Xbox 360 Case Mod

Hellboy Xbox 360 Case Mod

Transparent Xbox 360 Case Mod

Transparent Xbox 360 Case Mod (pergh smart tu nampak dalam)

Xbox 360 Car Mod

Xbox 360 Car Mod (hohoho memang gamers tegar.. dekat kereta pon nak letak menatang ni)

Transformers Xbox 360 Case Mod

Transformers Xbox 360 Case Mod (All Spark)

Joker Xbox 360 Case Mod

Joker Xbox 360 Case Mod (why so serious? hohoho)

Macam mana? smart kan? Halo dengan Half Life tu paling aku minat, semangat betul siapa yang buat ni.

cisdel xboxsumber: toxel

Kongsi Artikel

14 Responses to Xbox 360 Case yang Sangat Cool

  1. iqbal zarin says:

    cool!!! 😯 😯 😯

  2. maira says:

    cool seyh! 8P

  3. kamarul says:

    smart siot..yg dlam kete tu

  4. landax says:

    hahhaXD
    sengal pnyer cisdel!jajajXD

  5. Nizam6281 says:

    Cisdel juga jadi tatapan aku dulu huhu :smirk2_ee:

  6. Syafrizal says:

    mesti belanja pun kena keluar banyak…

  7. akuBlog says:

    I like the transparent Xbox.. damn cool..

  8. aku suka kete tu.. swift tu kan.. hehe

  9. yang orange box tue lawa.. hehe, yang cisdel tue.. erk..

  10. msbmna says:

    Pergh…semuanya hasilan yang hebat-hebat belaka. :shock_ee:

    Pemodifikasi games console Malaysia yang aku kenal, Wetfusion namanya. Hebat juga PSP yang dia buat! 😉

  11. Ali ridha says:

    8)lepas ke duit aku ubah suai kereta.

  12. Hud says:

    power! dalam kete pon nak ltak..
    hahaa

Leave a Reply to msbmna Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *