Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

Diterbitkan Pada 12/10/2010 | Oleh cisdel | Alam

Kami memang sangat gemar untuk berkongsi gambar alam semulajadi yang sangat cantik dan menarik. Untuk post kali ini kami inigin kongsikan gambar alam semulajadi yang boleh membawa mood romantik kepada anda. Kepada yang jiwang-jiwang tu boleh la ambil ye gambar ni semua.

nature love 3 Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

bagai rama-rama di hati.. hohoho

nature love 10 Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

bunga matahari bentuk hati.. cantik ni..

nature love 11 Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

siapa tau ini daun apaan sih?

nature love 9 Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

macam rumput je ni.. hohoho tapi tetap cantik

nature love 8 Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

daun ni sama ke dengan daun tadi tu?

nature love 7 Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

arnab sedang mencari cinta.. hohoho

nature love 6 Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

ni nama dia bunga-bunga cinta.. hahaha

nature love 5 Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

cinta di awangan kah kah kah

nature love 4 Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

lebih kurang sma macam daun awal tadi, tapi bentuk lain sikit

nature love 2 Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

pergh.. cantik ni.. siapa tau ni bunga atau daun apa?

nature love 1 Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

titisan air di hati.. ahaks..

Macam mana? ada timbul mood jiwang tak lepas tengok gambar-gambar ni semua? Terasa macam berbunga-bunga je.. hahaha

cisdel buat bentuk love Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

sumber: funlogg

Kongsi Artikel

10 Responses to Gambar Alam Semulajadi yang Romantik

  1. eiyda berkata

    cantik….
    romantik la jugak..tapi kn..ayat ko langsung xmenggambarkan betapa romantiknya gambar tersebut diatas…HAHHAHAH… ;) :tongue_laugh_ee: :lol_ee: :snake_ee: :o :D :)

  2. wazy berkata

    wahh romantiknyer semua gambar tu

  3. KNizam berkata

    khazanah alam ni. cool! hehe :)

  4. cello191 berkata

    cantik……. 8O

  5. sickchild72 berkata

    hahah tgk caption gambar jelas terpampang yang ko tak romantiks wakakakakKAKAKAKA

  6. fazly berkata

    menanjubkan keindahan tuhan yg tiada sape dapat menirunya subahananllah

  7. ShAnThini berkata

    Fuyoooooo Cantiknya…….I LYK IT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>