Sticker Untuk Menjadikan iPhone Anda Lebih Cool

Published On 10/10/2010 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Fenomena iPhone 4 sudah melanda Malaysia dengan agak hebat sekali. Ramai yang dah ada iPhone 4 dan ramai jugak yang sedang mengumpul duit dan bercita-cita untuk mendapatkan iPhone. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan koleksi sticker iPhone yang sangat cool dan boleh menjadikan iPhone anda lebih unik

1) Leica M9 iPhone Sticker

Leica M9 iPhone Sticker

Leica M9 iPhone Sticker

Sticker ini akan menjadikan iPhone anda sebijik macam kamera leica. Sangat smart, retro dan unik… [sumber]

2) Fake Call iPhone Stickers

Fake Call iPhone Stickers

Fake Call iPhone Stickers

Dengan bantuan sticker ini, anda akan kelihatan sangat hebat sebab orang-orang yang terkenal call anda. Terdapat beberapa design yang unik untuk dipilih. [sumber]

3) SMS iPhone Stickers

SMS iPhone Stickers

SMS iPhone Stickers

Sticker ini ditampal dibahagian skrin dan bukannya di belakang. Ianya sangat sesuai bagi mereka yang sukakan cabaran dan kejutan sebelum baca SMS sebenar. Bila anda tak puas hati dengan SMS yang sebenar tu. Sila la kembali ke alam khayalan dan tampal balik sticker tu.. hohoho [sumber]

4) Rainbow Apple Logo iPhone Sticker

Rainbow Apple Logo iPhone Sticker

Rainbow Apple Logo iPhone Sticker

Sticker ini hanya untuk menjadikan logo apple tu jadi berwarna sahaja. Tiada fungsi tersembunyi.. hohoho macam membazir je kalau beli [sumber]

5) Han Solo iPhone Sticker

Han Solo iPhone Sticker

Han Solo iPhone Sticker

Ini adalah sticker vinyl (lebih kurang macam getah) yang rupa macam Han Solo beku. Sangat cool dan sesuai bagi peminat Star Wars [sumber]

6) End Call iPhone 4 Sticker

End Call iPhone 4 Sticker

End Call iPhone 4 Sticker

Ini adalah sticker kreatif yang dicipta kononnya untuk mengubati masalah antena iPhone 4. [sumber]

7) R2-D2 iPhone Sticker

R2-D2 iPhone Sticker

R2-D2 iPhone Sticker

Satu lagi sticker yang direka khas untuk peminat Star Wars. Droid yang bernama R2-D2 kacak jugak pelekat ini. [sumber]

8) Iron Man iPhone Sticker

Iron Man iPhone Sticker

Iron Man iPhone Sticker

Ini pulak sticker khas untuk peminat Iron Man. Smart tu beam dia bentuk apple. Dah banyak nampak untuk MacBook tiba masa untuk iPhone pulak. [sumber]

9) Game Boy iPhone Sticker

Game Boy iPhone Sticker

Game Boy iPhone Sticker

sticker khas untuk kaki gamer yang mungkin dah gadaikan Game Boy sebab nak beli iPhone.. hohoho [sumber]

10) Cassette Tape iPhone Sticker

Cassette Tape iPhone Sticker

Cassette Tape iPhone Sticker

Sticker yang sangat cool untuk menjadikan iPhone anda kelihatan seperti kaset retro yang sangat cool. [sumber]

11) NES Controller iPhone Sticker

NES Controller iPhone Sticker

NES Controller iPhone Sticker

Sticker iPhone yang rupa macam controller NES zaman dahulu kala. [sumber]

12) Homer Simpson iPhone Sticker

Homer Simpson iPhone Sticker

Homer Simpson iPhone Sticker

hohoh smart gak la siap ada bersepah-sepah lagi makan epal. [sumber]

13) Snow White iPhone Sticker

Snow White iPhone Sticker

Snow White iPhone Sticker

Snow White tengah tengok magic mirror.. “mirror, mirror on the wall… *tak ingat sila sambung sendiri*

Buat masa sekarang ni aku masih lagi tidak berminat dengan iPhone 4 sebab sedar diri ini tak mampu hahaha. Mungkin iPhone versi lembu cisdel mampu la kot

cisdel iPhonesumber: toxel

Cassette Tape iPhone Sticker

Kongsi Artikel

7 Responses to Sticker Untuk Menjadikan iPhone Anda Lebih Cool

  1. amalina says:

    aku suka iphone bentuk lembu cisdel tu! :lol_ee:

  2. yash says:

    woooaaa! smart nyaa! hahahhaha
    kalo ada iphone.. tapi x dek.. 😛

  3. naem says:

    yang apple kaler warna warni tu smart kot! sunple dan cantik..huhu

  4. suffer8zine says:

    yg last sekali tu nk cari. mana jual ek 😛

  5. wanbu says:

    memang terbaik la cowphone ciptaan cisdel… haha
    rase2 speaker dia kat idung ker kat mulut dia…? ^_^

  6. Encik MT says:

    suma best2 lar…taktau nak pilih mana…hahaha!
    (macam lar akuh nie ada iphone.)

  7. sickchild72 says:

    hahaha.
    aku suka iphone lembu cisdel 😛

Leave a Reply to sickchild72 Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *