Bila Hello Kitty Dah Bosan Jadi Kucing

Published On 09/10/2010 | By cisdel | Comel

Post ini dijangka sangat comel dan akan menjadi kegilaan para peminat Hello Kitty sekalian. Selalunya kita lihat sebagai seekor kucing tapi kali ini kita dapat lihat hello kitty cuba jadi watak lain pulak yang lebih comel dan cool.

Hello Flash

Hello Flash

Hello Kitty shortcake

Hello Kitty shortcake

Hello UltraKitty

Hello UltraKitty

Hello Kill Bill

Hello Kill Bill

Hello DarthKitty

Hello DarthKitty

Hello Green Lantern

Hello Green Lantern

Hello Punisher

Hello Punisher

Hello Dark Knight

Hello Dark Knight

Hello Buster Kitty

Hello Buster Kitty

Hello Mickey

Hello Mickey

Hello Mr Fantastic Kitty

Hello Mr Fantastic Kitty

Hello Spidey

Hello Spidey

Hello Captain Amerikitty

Hello Captain Amerikitty

Hello Kicky

Hello Kicky

Hello IronKitty

Hello IronKitty

HALO Kitty

HALO Kitty

Hello RoboKitty

Hello RoboKitty

Hello Boba Kitty

Hello Boba Kitty

hohoho macam mana? Geram tengok hello kitty ni semua? Teringin nak beli satu? Lupakan sahaja, sebab hello kitty ini semua adalah ilustrasi sahaja dan bukannya benar.  hehehe macam mana la rupa “Hello Lembu Cisdekitty” ye.. hahaha

yela2 aku edit letak riben merah..

cisdel hello kitty2

sumber: Joseph Senior (flickr)

Kongsi Artikel

27 Responses to Bila Hello Kitty Dah Bosan Jadi Kucing

  1. chokilala says:

    huh. lembu cisdel tak menjadi langsung nak jadi hello kitty. mana riben dekat kepala? tu la benda wajib ada dekat hello kitty. haha

  2. suffer8zine says:

    wakakap x leh blah la,
    smart bro!!!

  3. ermm lembu cisdel ni lelaki ke perempuan?? hehehe

  4. ninie says:

    hello kitty atas tu takde jual?
    tp nmpk real!nak satu!
    tp yg lembu cisdel tu mmg sumpah nmpk tipu
    mane riben!! *mrh nih*

  5. menteil says:

    hello kitty dark night terbaek!!!

  6. admin says:

    ok fine lembu cisdel rupa macam haram bila jadi ala2 hello kitty.. hohoho

  7. syafiq.net says:

    HALO kitty tu memang TERbaek

  8. nobitasensei says:

    ultraman tu lawa!

  9. Amirez says:

    owh, sungguh comel :)

  10. Wan says:

    cumel sangatttt 😀

  11. Nizam6281 says:

    Hidung lembu cisdel da macam ba alif ba ya haha :smirk2_ee:

  12. brutalsolo says:

    anak buah gua kemaruk dengan HALO Kitty… tiap tiap bulan kopak duit aku

  13. punisher itu sungguh comey. loikie loikie. :lol_ee:

  14. Baloot says:

    Disebabkan hello kitty punye pasal, semuanya kiut. Kalau awek tahu ada hello kitty camni mesti kering poket aku bulan ni.. :vampire_ee:

  15. dianakirana says:

    :)kalau nak buh kat blog leh x???
    nak borrow..huhu..leh x????
    leh la eaaa…
    im fanatic too alooo kitty…
    tQ eaaa admin..cayang admin…
    maaf eaa copy paste.. 8P
    minta maaf sesangat tau… :hmm1_ee:
    kalau nak dakwa,nanti dtg blog saya oyak laa..
    kita setel cara baik…huhu…TQ… :lol_ee:

  16. hahaha last2 lembu cisdel gk yg best :vampire_ee:

  17. tinta emas says:

    Bagaiman agaknya bila manusi dah bosan jadi diri sendiri ye.. Mesti lagi haru biru..

  18. Haz says:

    super cute dan ada yg ganas semacam..

  19. Pingback: Suite Hotel Hello Kitty di Baverly Hills | cisdel.com

  20. Asma Dalila says:

    haha . mmg cacat lah lembu cisdel tuhh .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *