Seni Lukisan di Cermin Kereta Kotor yang Sangat Cool

Published On 06/10/2010 | By cisdel | Menarik

Maaf sebab dah agak lama tak update, penulis dan lembu cisdel masih lagi sedang mencari rentak kembali selepas menghilangkan diri. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan hasil lukisan di cermin kereta yang sangat cool. Jelesnya tengok orang yang pandai melukis ni. Kat mana-mana pon dia boleh tunjuk hasil seni

Albert Einstein

Albert Einstein

Pat, Larry and Linda

Pat, Larry and Linda (rasanya daripada drama tv.. tapi sirius aku tak pernah tengok)

Ronaldinho

Ronaldinho smart dan detail giler

Hank

Hank - Koboi yang macho

The Mona Lisa

The Mona Lisa

Texas Women

Texas Women

Him and Her

Him and Her

Steve and Charlene

Steve and Charlene ok rasanya ni watak dalam cerita Dallas ada sesiapa tahu? hohoho

Geisha

Geisha

Trapped

Trapped

Untuk pengetahuan, artis yang melukis ni nama dia Scott Wade. Untuk melihat lebih banyak lagi hasil seni beliau, sila rujuk sumber kami. Lembu Cisdel cuba nak buat lukisan macam ni kat kereta dia tapi malangnya…

cisdel kereta takde cermin

Kongsi Artikel

12 Responses to Seni Lukisan di Cermin Kereta Kotor yang Sangat Cool

  1. yash says:

    ha! typo! makangnya = malangnya 😛 kan? hehhehehe
    cantik kot! biar je kat cermin cengitu lukisan tu..
    jgn padam.. agagagaga :lol_ee:

  2. azman roslan says:

    kreatif sungguh mamat ni ye..

  3. Adam says:

    Aku suka trapped. walaupun yang lain lagi cantik. tapi trapped paling creative

  4. suffer8zine says:

    smart gile ah!!! jangan atas ketas terus x reti nk lukis dah la 😛

  5. akubiomed says:

    Kreativiti manusia tidak ada batasannya. Kalau ada gambar macam ni dekat kereta okay juga. Ini kadang-kadang meninggalkan cotengan perkataan yang tak sepatutnya

  6. Kreuger says:

    andainya ku ada bakat sebegini, pasti abuk kat LCD aku dah berubah bentuk. hahaha

  7. Encik MT says:

    wuwuwu! kasian kpd lebu cisdel! haha! :smirk2_ee:

  8. Wan says:

    cermin keta malaysia xda ke

  9. eh macam mana boleh ada kaler biru pulak dekat cermin, ye ke ni teknik habuk semata-mata? tak ada guna pewarna tambahan :p

  10. cool giler…

    pernah gak berniat nak menconteng2 cermin kotor kereta orang lain, apa reaksi diorang ea nti? hahahaha

  11. liawawa says:

    mcm mane nk lukis mcm tu. 😯

Leave a Reply to yash Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *