Gambar Digital Painting Selebriti yang Sangat Cantik dan Nampak Macam Real

Published On 28/09/2010 | By cisdel | Menarik

Digital Painting (lukisan digital) adalah teknik lukisan secara digital sama ada menggunakan brush dalam software ArtRage atau lukisan secara vector menggunakan Adobe Illustrator atau mungkin secara 3D modelling. untuk keterangan lanjut berkenaan dengan digital painting ini sila google. Post kali ini kami ingin berkongsi digital painting selebriti terkemuka yang sangat cantik dan nampak macam real.

Mary Jane by Sympho

Mary Jane by Sympho

Will Smith by Paul915

Will Smith by Paul915

Sarah Michelle Gellar by humbugle

Sarah Michelle Gellar by humbugle

Snoop Dogg by cheatingly

Snoop Dogg by cheatingly

Natalie Portman by ShadCarlos

Natalie Portman by ShadCarlos

Natalie Portman by Ailidh

Natalie Portman by Ailidh

Nancy Botwin by GlacierFusion

Nancy Botwin by GlacierFusion

Mr. Laurie by Skye of Cydonia

Mr. Laurie by Skye of Cydonia (ini dr House ke?)

Mel Gibson by Liquid 86

Mel Gibson by Liquid 86

Megan Fox by alessioradice

Megan Fox by alessioradice

Eva Longoria by Linuska

Eva Longoria by Linuska

Liv Tyler by thesoulcanwait

Liv Tyler by thesoulcanwait (siapa dia ni?)

Lisa Edelstein by callsignKateJones

Lisa Edelstein by callsignKateJones

Keira Knightley by BinaDog

Keira Knightley by BinaDog

Johnny Depp by Monkey Jack

Johnny Depp by Monkey Jack

John Lennon by artcova

John Lennon by artcova

Jimi Hendrix by artcova

Jimi Hendrix by artcova

Hillary Duff by mstrueblue

Hillary Duff by mstrueblue

Ewan McGregor by mcbdesign

Ewan McGregor by mcbdesign

Britney Spears by Linuska

Britney Spears by Linuska (cantik siot Britney ni..)

Bob Marley by artcova

Bob Marley by artcova

Angelina Jolie by padisio

Angelina Jolie by padisio

Josh Holloway by linuska

Josh Holloway by linuska

Gerald Butler by thesoulcanwait

Gerald Butler by thesoulcanwait (pergghhhhh.. detail giler..)

Macam mana? mengagumkan? hohoho aku masih lagi dalam proses belajar vector art ini dan skill masih la tahap kanak-kanak rebina lagi. Lembu cisdel memang tak real.. kalau buat digital painting pon takde beza punya.. hohoho

cisdel melukis

cisdel melukis

sumber: creativefan

Kongsi Artikel

20 Responses to Gambar Digital Painting Selebriti yang Sangat Cantik dan Nampak Macam Real

  1. shima says:

    awesome!!1 😯

  2. suffer8zine says:

    pehhh!!! smart!!! rajin tol jari dieorg buat bende ni

  3. mogobja says:

    liv tyler 2 bukan ke anak steven tyler? aerosmith lead singer :)

  4. pergh mantap ar semua lukisan ni.. yang mr larie tu memang dr. house pun…nama sebenar dia hugh larie..aku minat giler dengan cita House ni.. ia buat kita berfikir dalam santai dan kelakar..

  5. yash says:

    kan best kalo aku teror wat gnie…
    nie nak guna adobe photoshop pown tak reti.. hak3 :lol_ee:

  6. aizuddin says:

    macam real :sick_ee:

  7. Ayeem Ayam says:

    arghh! smart gila! 😯

  8. Amirez says:

    memang cantik semuanya. smart 😉

  9. Piratz says:

    kalau yang nie plak dipanggil pe..
    digital painting gak ke?
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1531776367069

  10. Dr House says:

    Aiseh. Macam kenal. Haha.

  11. eyra says:

    1st, britney je tak real.
    2nd, jolie pnya tuttt nampak real ahahha

  12. Ali ridha says:

    hilang terus bintik hitampada muka
    selebriti.

  13. Oh! Duit says:

    WoW.. amazing.. :snake_ee:

  14. Hazzy says:

    Hilary Duff look stunning

    Jom singgah blog,

  15. Rie Rieda says:

    cam real jew….gempak habis laaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *