Helmet Darth Vader yang Sangat Kreatif dan Cool

Published On 24/09/2010 | By cisdel | Menarik

Banyak souvenir atau barang-barang kreatif yang diilhamkan daripada star wars. Dekat cisdel.com pon dah ada banyak post pasal barang-barang kreatif star wars. Sila la cari kalau berminat ye. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan helmet Darth Vader yang sangat kreatif hasil karya 100 orang artis dan dinamakan “The Vader Project”

the-vader-project-01

ni helmet yang paling ganas.. haha cicik jatuh ni confirm KO

the-vader-project-10

siap ada otak kat luar.. macam rupa Mojo Jojo la plak haha

the-vader-project-11

corak abstract.. hahaha

the-vader-project-09

corak orang asli ni rasanya.. siap ada taring dengan anting-anting besar lg

the-vader-project-08

Helmet Vader bermotifkan devil.. =.="

the-vader-project-07

hahaha askar tengkorak siap ada malboro kat kepala

the-vader-project-05

corak abstract

the-vader-project-04

siap ada rambut gerbang2 kat helmet.. hohoho

the-vader-project-02

aku tak cam ini katun apa.. harap maaf.. *sila bantu* hohoho

the-vader-project-03

meriahnya kaler helmet ni.. haha

The-vader-project-06

dalam banyak-banyak ni yang paling kelakar sekali.. hahaha

Sebenarnya ada banyak lagi helmet yang kreatif sila lawat sumber kami untuk tengok semua. Apa rupa helmet Vader versi lembu cisdel ye.. hohoho

cisdel darth vader

sumber: fubiz

Kongsi Artikel

9 Responses to Helmet Darth Vader yang Sangat Kreatif dan Cool

  1. tmukmkd says:

    aliennnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!

  2. farah says:

    pandai dorang buat..
    nampak pelik pulak rupa lembu cisdel 😯

  3. kalau guna helmet dark vader atas tu pakai naik moto mesti semua bagi laluan hehehe

  4. Encik MT says:

    agak2 klau merempit pakai helmet nie,boleh menang tak?hohoho!

  5. aizuddin says:

    mata terjojol terbaik :kiss_ee:

  6. syahrilhafiz says:

    pergh yang cisdel tu tak le belah..wakaka

  7. rizuanismail says:

    8Owow..kreatif la..yg siap malboro tu menarik

  8. Pingback: Koleksi Cermin Mata Edisi Star Wars yang Sangat Cool | cisdel.com

Leave a Reply to Fitrihadi.com Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *