Hasil Seni Daripada Kotak Telur yang Sangat Cool

Published On 22/09/2010 | By cisdel | Menarik

Hehehe sengaja kami tak kongsi post baru di cisdel.com ini biar korang terasa rindu pada lembu cisdel. Usaha mencari lembu cisdel akan ditamatkan pada 11.59 malam ini. Terima kasih kepada yang sudi join. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan lukisan yang sangat cool yang dilukis pada kotak telur.

lukisan kotak telur 1

dah nampak macam ada banyak mata je mamat ni

lukisan kotak telur 2

perhatikan betul-betul.. apa yg korang nampak? hehehe

lukisan kotak telur 3

pergh.. teko 3 dimensi tu.. hohoho

lukisan kotak telur 4

pergh.. smart giler...

lukisan kotak telur 5

rasanya sushi tu betul ke kotak jugak? hohoho

lukisan kotak telur 6

satu lagi teko 3d

lukisan kotak telur 7

ganas giler muka minah ni.. haha

lukisan kotak telur 8

kembar kotak telur? hohoho

lukisan kotak telur 9

oooooooaoo

lukisan kotak telur 10

main conteng-conteng je pon dah nampak smart

lukisan kotak telur 11

buah kotak telur.. hohoho

lukisan kotak telur 12

lucah gambar ni.. hahahaha

lukisan kotak telur 13

tak tau nak tulis apa dekat caption ni.. hehehe

lukisan kotak telur 14

muka yang tough berketak-ketak.. hahaha

lukisan kotak telur 15

ni gambar yang paling aku suka sekali.. sangat menawan haha..

Kalau dah kreatif tu apa-apa pon boleh dijadikan bahan seni kan… Aku sangat cemburu dengan mereka yang memang otak sangat berseni ini.

p/s: kepada yg rindu akan lembu cisdel, jangan risau post akan datang lembu cisdel akan kembali.. 😀

sumber: yurock, Eeno de Kroon

Kongsi Artikel

10 Responses to Hasil Seni Daripada Kotak Telur yang Sangat Cool

  1. eyra says:

    so jgn buang kotak telur. tu ke pengajarannya?

  2. yash says:

    aku x dapat tangkap gambar2 tu sume.. ada 1 2 je kot..
    sebab mata aku bukan mata seni kot.. huhuhuhu :rasberry_ee:

  3. omaigod!!
    smart gileerrr!!!
    macam x caye jek tengok benda2 neh…
    giler berseni orang yg buat sume neh…
    😯 😯 😯 😯 😯

    like like like like like

  4. suffer8zine says:

    gile smart!!! aku suka 😛

  5. sickchild72 says:

    pehh. hebat gilerrrrrrrrrrrrr

  6. Sumijelly says:

    sumi banyak kotak telur tu…
    kalu jual ada tak org nak beli…heeheh

  7. EncikMT says:

    kekeke! kreatif sungguh mereka…cissss,kagum saya!haha!
    8)

  8. cuit says:

    memang caya la…
    kreatif org yg buat ni..

  9. akubiomed says:

    Mengingatka saya karya Picasso

Leave a Reply to Sumijelly Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *