Update Terkini Tentang Contest Mencari Lembu Cisdel

Published On 14/09/2010 | By cisdel | Uncategorized

Update: Contest ini telah tamat terima kasih kepada semua yang memberi sokongan

Selamat hari raya kepada semua pembaca dan peminat cisdel.com. Seperti mana yang anda ketahui kami ada menganjurkan contest mencari lembu cisdel yang hilang yang sepatutnya akan tamat pada esok hari 15 September 2010. Tapi memandangkan terdapat permintaan dan memikirkan perihal cuti raya, kami akan melanjutkan contest itu sehingga 11.59pm – 22 Sept 2010. Berikut adalah senarai terkini penyertaan versi blog:

  1. http://mrpiratz.com/live/aku-tau-lembu-cisdel-gi-mana/
  2. http://sapitque.com/blog/?p=1355
  3. http://spect-acular.blogspot.com/2010/08/saya-jumpa-lembu-cisdel-tengah-dating.html
  4. http://teenagerslife-story.blogspot.com/2010/08/lembu-cisdel-pegi-sambung-blaja.html
  5. http://akemyamot.blogspot.com/2010/08/misteri-kehilangan-lembu-cisdel.html
  6. http://mahamahu.blogspot.com/2010/08/email-misteri-lembu-cisdel-contest.html
  7. http://blog.amirez.com/lembu-cisdel-melarikan-diri-ke-australia/
  8. http://abdfatah.com/blog/sertai-pertandingan/misteri-lembu-cisdel-yang-hilang-rajuk-cisdel.html
  9. http://www.ayeemayam.com/2010/09/lembu-cisdel-ditemui.html
  10. http://c2fil.blogspot.com/2010/09/lembu-cisdel-berjaya-diselamatkn.html
  11. http://www.omar.my/2010/09/lembu-cisdel-di-kl-sentral/
  12. http://enciksedap.com/contest-sensation/lembu-cisdel-baru-bersalin/
  13. http://nurtypist.blogspot.com/2010/09/contest-mencari-lembu-cisdel-yang.html
  14. http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/09/lembu-cisdel-dimana-awak.html
  15. http://aqnaim.blogspot.com/2010/09/aku-dah-jumpa-lembu-cisdel.html
  16. http://jalanjatuh.com/?p=347
  17. http://gempakzsiot.blogspot.com/2010/09/lembu-cisdel-kemanakah-engkau-pergi.html
  18. http://syahrilhafiz.com/blog/2010/09/11/lembu-cisdel-ada-mak-baru/
  19. http://malas-terbang.blogspot.com/2010/09/lembu-cisdel-yang-terkantoi.html
  20. http://www.liyanaa.com/2010/09/contest-menarik-dari-cisdelcom.htm
  21. http://applepinkcomot.blogspot.com/2010/09/jom-cari-lembu-cisdel.html
  22. http://nfahk.blogspot.com/2010/09/kisah-sedih-lembu-cisdel.html
  23. http://aizuddin.com/contest/misteri-kehilangan-lembu-cisdel-dan-datuk-sosilawati/
  24. http://fitrihadi.com/2010/09/lembu-cisdel-melarikan-diri

Terima kasih kepada yang sudi sertai contest ini. Kepada yang belum sertai masih ada masa lagi sila la bertindak segera ye :D. Untuk penyertaan versi facebook pulak sila lihat sendiri di fan page cisdel.com ye.

Memandangkan versi facebook kurang mendapat sambutan, kami akan mengubah sedikit kategori pemenang dan hadiah seperti berikut:

Gambar yang paling banyak like akan memenangi hadiah seperti berikut:

  • Tempat Pertama: RM 60
  • Tempat Kedua: RM 30
  • Tempat Ketiga: RM 10
  • Penyertaan yang paling menarik akan mendapat RM 50

Jadi kepada yang telah menghantar gambar di facebook sila la hasut pujuk rakan-rakan anda untuk like gambar anda ye. Kepada yang belum menghantar anda ada masa lagi sehingga 22 Sept 2010 😀

Sila la menjenguk post-post yang sangat kreatif daripada para peserta dan sila la like gambar-gambar yang anda rasakan menarik di fan page cisdel.com ye. Sekian terima kasih kerana menyokong kami selamat hari raya maaf zahir & batin 😀

Kongsi Artikel

12 Responses to Update Terkini Tentang Contest Mencari Lembu Cisdel

  1. Pingback: Contest Mencari Lembu Cisdel yang Hilang | cisdel.com

  2. Anip says:

    salam..kalau post dpt byk like cmner pulak yea..
    saye join versi blog punyer..hmm…

  3. Zida says:

    Sempat lagi kan nak join? Macam best jek. Hahah 😉

  4. :embarrassed_ee: salam..saya pun nak join..dah buat dah entry lembu cisdel …harap dapat ler approve penyertaan saya tu ek..terima kasih..hehehhe..

    http://applepinkcomot.blogspot.com/2010/09/jom-cari-lembu-cisdel.html

  5. thanks bro..ada pun hehehe :)

  6. Wan says:

    tak sabar tunggu result wlopun aku x join

  7. Anarm says:

    tahniah kepada yang akan menang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *