Hasil Seni Daripada Tape Kaset

Published On 04/09/2010 | By cisdel | Menarik

Kalau korang lahir pada tahun 80an dan ke bawah pasti pernah jumpa dengan kaset untuk rekod lagu. Sekarang ni macam agak susah nak jumpa semua dah pakai cd je. Post kali ini kami ingin kongsikan hasil seni Erika Iris Simmons yang dibuatkan menggunakan tape kaset.

artistic portraits using cassette tapes 173 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

pergh.. rambut dia tak tahan

artistic portraits using cassette tapes 193 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

apa yang korang nampak dalam gambar ini? hehe

artistic portraits using cassette tapes 153 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

pergh.. kalau nyamuk masuk boleh sesat ni

artistic portraits using cassette tapes 143 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

pergh.. giler stylo rambut dia

artistic portraits using cassette tapes 123 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

yang ini lagi otai.. complete 1 muka dia buat

artistic portraits using cassette tapes 115 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

ada sesiapa kenal tak potret sape ini? hehe

artistic portraits using cassette tapes 114 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

kalau tak silap ini potret raja jazz.. kalau tak silap la

artistic portraits using cassette tapes 093 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

pergh.. complete siap dengan body postur sekali

artistic portraits using cassette tapes 083 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

muka nak ganas je mamat ni

artistic portraits using cassette tapes 063 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

rambut dia ada style.. hoohoho

artistic portraits using cassette tapes 053 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

ok seriously yang ini sangat smart

artistic portraits using cassette tapes 033 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

siap nak main gigit-gigit la bagai

artistic portraits using cassette tapes 023 Hasil Seni Daripada Tape Kaset

MJ!!!

Macam mana? cool bukan? Jelesnya aku dengan mereka yang tangan sangat berseni ini. Kepada sesiapa yang ada simpan lagi kaset lama-lama sila la cuba.. hohoho mana la tau boleh jual nanti icon biggrin Hasil Seni Daripada Tape Kaset

baby ganti lembu Hasil Seni Daripada Tape Kasetsumber: crunchpost

Kongsi Artikel

8 Responses to Hasil Seni Daripada Tape Kaset

  1. shark says:

    mmg kreatif lor..
    share info ni boleh?

  2. intan says:

    yang kedua gambar martial arts!! :lol_ee:

  3. Omar says:

    giler hebat la..

  4. Ayie says:

    Sehingga sekarang ni, aku ada je kaset. Hohohoho.. Kereta waja pun masih gunakan kaset. :D

  5. wan says:

    ni semua mesti karya Pakcik Bruno Mars
    dia punya video klip lagi smart :)

  6. zal says:

    bler dh xder kje + trlampau kretip., bginilah jadinye

    wee….ape2pn,, aku suke… weeeee

  7. Pingback: Potret Selebriti yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Keyboard Komputer | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>