Hasil Seni Daripada Tape Kaset

Published On 04/09/2010 | By cisdel | Menarik

Kalau korang lahir pada tahun 80an dan ke bawah pasti pernah jumpa dengan kaset untuk rekod lagu. Sekarang ni macam agak susah nak jumpa semua dah pakai cd je. Post kali ini kami ingin kongsikan hasil seni Erika Iris Simmons yang dibuatkan menggunakan tape kaset.

artistic-portraits-using-cassette-tapes-173

pergh.. rambut dia tak tahan

artistic-portraits-using-cassette-tapes-193

apa yang korang nampak dalam gambar ini? hehe

artistic-portraits-using-cassette-tapes-153

pergh.. kalau nyamuk masuk boleh sesat ni

artistic-portraits-using-cassette-tapes-143

pergh.. giler stylo rambut dia

artistic-portraits-using-cassette-tapes-123

yang ini lagi otai.. complete 1 muka dia buat

artistic-portraits-using-cassette-tapes-115

ada sesiapa kenal tak potret sape ini? hehe

artistic-portraits-using-cassette-tapes-114

kalau tak silap ini potret raja jazz.. kalau tak silap la

artistic-portraits-using-cassette-tapes-093

pergh.. complete siap dengan body postur sekali

artistic-portraits-using-cassette-tapes-083

muka nak ganas je mamat ni

artistic-portraits-using-cassette-tapes-0844

rambut dia ada style.. hoohoho

artistic-portraits-using-cassette-tapes-053

ok seriously yang ini sangat smart

artistic-portraits-using-cassette-tapes-033

siap nak main gigit-gigit la bagai

artistic-portraits-using-cassette-tapes-023

MJ!!!

Macam mana? cool bukan? Jelesnya aku dengan mereka yang tangan sangat berseni ini. Kepada sesiapa yang ada simpan lagi kaset lama-lama sila la cuba.. hohoho mana la tau boleh jual nanti 😀

baby ganti lembusumber: crunchpost

Kongsi Artikel

8 Responses to Hasil Seni Daripada Tape Kaset

  1. shark says:

    mmg kreatif lor..
    share info ni boleh?

  2. intan says:

    yang kedua gambar martial arts!! :lol_ee:

  3. Omar says:

    giler hebat la..

  4. Ayie says:

    Sehingga sekarang ni, aku ada je kaset. Hohohoho.. Kereta waja pun masih gunakan kaset. 😀

  5. wan says:

    ni semua mesti karya Pakcik Bruno Mars
    dia punya video klip lagi smart :)

  6. zal says:

    bler dh xder kje + trlampau kretip., bginilah jadinye

    wee….ape2pn,, aku suke… weeeee

  7. Pingback: Potret Selebriti yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Keyboard Komputer | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *