Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

Diterbitkan Pada 01/09/2010 | Oleh cisdel | Comel

Ramai yang menyukai post kisah pengembaraan gigi susu tempoh hari dan sebab itu kami berusaha mencari lagi post-post seperti post gigi susu itu. Kali ini kami ingin kongsikan kisah pengembaraan kotak kecil yang comel hasil kreativiti Anton Tang dari Singapura

4905159282 48edeaf61c b Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

cuba dengan gigih agar tidak jatuh

4872720042 7d59e1649d b Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

kau kunci hatiku dan buang kunci jauh-jauh.. hahaha

4776263143 fac4d8472f b Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

little amazon membuli 7-11

4717697099 e5eb230a14 b Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

bila kau hilang.. bila kau sendirian.. jangan risau Mama akan sentiasa carik ko.. hahaha

4675231541 015996a6c5 o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

main dengan kereta kodok.. weeee

4626068191 e0ee80358a o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

I'm here to hug you ;)

4566665699 269c9fa0ba o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

ada makhluk ganjil berwarna pelangi sedang usya kita..

4544686669 cd53ae635d o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

you'll never walk alone my dear..

4522244501 d69f3e3b5a o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

dont worry, I'll catch you if you fall

4470125580 81764980ec o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

main kejar-kejar.. :D

4455530583 e572a3ec6e o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

cahaya menyuluh kegelapan.. hahaha apa aku tulis ni =.="

4443031316 dea5bee910 o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

jom main rantai-rantai nak? rawwwrrrr

4353491301 285e4388a7 o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

saya nak jadi tough dan kacak macam lembu cisdel.. :D

4262174624 6bf2c68483 o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

setiap yang muda pasti akan tua, setiap yang hidup pasti akan mati.. insaflah.. :D

4199167342 9011e8ee07 o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

wachaaaaa!!!! *kesian plak aku tengok tikus tu

4207238533 5aa06d699a o Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

alololo jangan la sedih ye makhluk pelik warna putih belang-belang.. nanti kita masuk lagi cisdel.com :D

Menarik bukan? Hanya dengan gunakan kotak 1001 cerita dapat disampaikan.. Ini adalah sebahagian sahaja kisah pengembaraan kotak kecil ini. Sila lawati sumber kami untuk kisah pengembaraan penuh. Hari ini tiada binatang yang akan interframe kat post ini ye. Harap Maaf

p/s: yela2.. aku mengaku.. gambar kat atas tu bukan kotak sebarangan.. Nama dia danboard. Untuk lebih info tentang danboard sila google icon biggrin Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

sumber: AntonTang

Kongsi Artikel

10 Responses to Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

  1. Mohd Nasri berkata

    ni bkn kotak..ni robot..jepun pny..hehe
    ak nk bli 1..hehe
    :) :)

    • admin berkata

      yup.. nama dia danboard kalau tak silap.. hohoho tak comel la post ni kalau aku tulis kisah pengembaraan robot.. :D

      p/s: berapa harga weh? belikan aku satu.. :D

      • Mohd Nasri berkata

        hahaha..semat gk klau ko tulis kotak je..
        rpe dia pn cm kotak dh ak tgk..haha
        xtau r bpe..ak dok cari lg..ada mmber ak dh bli dh robot ni..hrge dlm ratus2 ringgit malaysia gk r..

  2. fina fento berkata

    comel. boleh hayati walaupun muka danbo2 ni takde ekspresi :lol_ee:

  3. Sumijelly berkata

    ni mesti kene snap dekat2 kan..
    baru nampak kotak tu besar..
    pandai org yg mereka tu…hehehe

  4. yash berkata

    hahahha comel!! :lol_ee:

  5. aizuddin berkata

    xde jual ke kt cni? :sick_ee:

  6. siti najihah berkata

    kotak yg sngt comel..
    i love it! :)

  7. kiki berkata

    haha kesian tikus tuw…. :shock_ee:
    cisdel lagi ensem huhu….. 8)
    da insaf la, mati tu jgn ingat x skit tau mati tu skt mcm dari pewot cucok ngan gunting pastu tawik ke sampai hujung ibu cawi kaki tau pastu mase mandi tu memang…..ala da tau tu x pe la….. :embarrassed_ee: takut nanti sala fham… lak

  8. kiki berkata

    sowi tau :embarrassed_ee: :’(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>