Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

Published On 01/09/2010 | By cisdel | Comel

Ramai yang menyukai post kisah pengembaraan gigi susu tempoh hari dan sebab itu kami berusaha mencari lagi post-post seperti post gigi susu itu. Kali ini kami ingin kongsikan kisah pengembaraan kotak kecil yang comel hasil kreativiti Anton Tang dari Singapura

kotak kecil comel 1

cuba dengan gigih agar tidak jatuh

kotak kecil comel 2

kau kunci hatiku dan buang kunci jauh-jauh.. hahaha

kotak kecil comel 3

little amazon membuli 7-11

kotak kecil comel 4

bila kau hilang.. bila kau sendirian.. jangan risau Mama akan sentiasa carik ko.. hahaha

kotak kecil comel 5

main dengan kereta kodok.. weeee

kotak kecil comel 6

I'm here to hug you ;)

kotak kecil comel 7

ada makhluk ganjil berwarna pelangi sedang usya kita..

kotak kecil comel 8

you'll never walk alone my dear..

kotak kecil comel 9

dont worry, I'll catch you if you fall

kotak kecil comel 10

main kejar-kejar.. :D

kotak kecil comel 11

cahaya menyuluh kegelapan.. hahaha apa aku tulis ni =.="

kotak kecil comel 12

jom main rantai-rantai nak? rawwwrrrr

kotak kecil comel 13

saya nak jadi tough dan kacak macam lembu cisdel.. :D

kotak kecil comel 14

setiap yang muda pasti akan tua, setiap yang hidup pasti akan mati.. insaflah.. :D

kotak kecil comel 15

wachaaaaa!!!! *kesian plak aku tengok tikus tu

kotak kecil comel 16

alololo jangan la sedih ye makhluk pelik warna putih belang-belang.. nanti kita masuk lagi cisdel.com :D

Menarik bukan? Hanya dengan gunakan kotak 1001 cerita dapat disampaikan.. Ini adalah sebahagian sahaja kisah pengembaraan kotak kecil ini. Sila lawati sumber kami untuk kisah pengembaraan penuh. Hari ini tiada binatang yang akan interframe kat post ini ye. Harap Maaf

p/s: yela2.. aku mengaku.. gambar kat atas tu bukan kotak sebarangan.. Nama dia danboard. Untuk lebih info tentang danboard sila google 😀

sumber: AntonTang

Kongsi Artikel

10 Responses to Kisah Pengembaraan Kotak Kecil yang Comel

  1. Mohd Nasri says:

    ni bkn kotak..ni robot..jepun pny..hehe
    ak nk bli 1..hehe
    :) :)

    • admin says:

      yup.. nama dia danboard kalau tak silap.. hohoho tak comel la post ni kalau aku tulis kisah pengembaraan robot.. 😀

      p/s: berapa harga weh? belikan aku satu.. 😀

      • Mohd Nasri says:

        hahaha..semat gk klau ko tulis kotak je..
        rpe dia pn cm kotak dh ak tgk..haha
        xtau r bpe..ak dok cari lg..ada mmber ak dh bli dh robot ni..hrge dlm ratus2 ringgit malaysia gk r..

  2. fina fento says:

    comel. boleh hayati walaupun muka danbo2 ni takde ekspresi :lol_ee:

  3. Sumijelly says:

    ni mesti kene snap dekat2 kan..
    baru nampak kotak tu besar..
    pandai org yg mereka tu…hehehe

  4. yash says:

    hahahha comel!! :lol_ee:

  5. aizuddin says:

    xde jual ke kt cni? :sick_ee:

  6. siti najihah says:

    kotak yg sngt comel..
    i love it! :)

  7. kiki says:

    haha kesian tikus tuw…. :shock_ee:
    cisdel lagi ensem huhu….. 8)
    da insaf la, mati tu jgn ingat x skit tau mati tu skt mcm dari pewot cucok ngan gunting pastu tawik ke sampai hujung ibu cawi kaki tau pastu mase mandi tu memang…..ala da tau tu x pe la….. :embarrassed_ee: takut nanti sala fham… lak

  8. kiki says:

    sowi tau :embarrassed_ee: :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *