Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

Published On 31/08/2010 | By cisdel | Alam

Jika semalam ramai yang kagum dengan kecantikkan mata labah-labah, hari ini mari kita cuci mata dengan kecantikkan mata manusia yang sangat cantik dan menawan. Gambar-gambar ini adalah hasil seni seorang jurugambar yang bernama Suren Manvelyan.

1175691273901476 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 1

1175691273901713 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 2

1175691273901754 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 3

1175691273901868 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 4

1175691273901936 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 5

1175691273902025 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 6

1175691273902150 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 7

1175691273902277 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 8

Macam mana? cantik bukan mata-mata ini semua. Kita sepatutnya bersyukur dengan anugerah ciptaan tuhan ini dan gunakan dengan sebaiknya. Selamat menyambut kemerdekaan yang ke 53.

Oleh kerana lembu cisdel masih lagi tidak dijumpai, hari ini kami menjemput lebah ni plak untuk menghiasi ruangan bawah post ini. Kepada lembu cisdel, cepatlah pulang… aku dah takde stok haiwan lagi nak interframe.. hohoho

bee2 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawansumber: behance

Kongsi Artikel

25 Responses to Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

  1. eiyda says:

    kalo mate aku amek dekat2 pon cantek gak ni aku rase hahhaha :tongue_laugh_ee:

  2. zaryl says:

    yg mata biru xde ke? :tongue_rolleye_ee:

  3. Anarm says:

    memang camtu ke struktur dalam bijik mata? giler ahh.. sangat cantik..

  4. ieka says:

    ak rase mate lg cntek kowt…hahahaha :gulp_ee:

  5. APi says:

    gambar yg sangat chantek..
    terima kasih keran berkongsi..
    :)

  6. EV says:

    huih memang cantik la..

  7. eyra says:

    mcm ngeri hehehhe mcm ade bulu2.

  8. mrnamie says:

    fuyoo… bila da amik dekat2 memang nampak lawa… 8)

  9. tmukmkd says:

    tak salah aku orang mata gini ada penyakit :lol_ee:

    tak salah la.. weh. aku pun nak buat hewan interframe gak :embarrassed_ee:

    • admin says:

      aku pon tak tau la nak cakap salah ke tak.. xde2 jangan mengada-ngada nak buat haiwan interframe gak.. hahaha

  10. naz says:

    hohohoho. teringat cerita the rings :gulp_ee: dari mata turun ke kaki

  11. yash says:

    agk menakotkan la.. tapi comel! hhahhahaa
    fuh unik ciptaan ALLAH nie.. 8O

  12. aizuddin says:

    tgk lame2 mcm ngeri..subhanallah :)

  13. Anisah says:

    Aq sk kt sk harian kat ad la sbuah felda ni.nk dcitekn,dlm rmai2 f5,juz ad sorg je yg bmate coklat terang.mg lau tgok dy cm org puteh.ngn rmbot dy lg perang+coklat pekat.phatian,sume ni bukn plstik.dr dy kcik mg real punye.famous doe dy kt tmpt aq ni.betol,aq xtpu.mg aq tros kaku ar lau tsrempk ngn dy.tpesona ngn k’indhn kjadian dy.

    • admin says:

      maaf ye.. sepatah haram pon saya tak faham komen saudari :D

    • smoker_baby says:

      dyer cakap..wah macam ahli pakar bahasa plak..huhuhu..
      dyer cakap dyer suka dekat one girl ni dekt felda..mata dyer warna coklat..tngok mamc orang putih..girl ni fmous dekat tempat deyr..adyer tros kaku kalu dyer jmpa or tersrmpak nan girl ni..dyer terpsona dgn keindahan kjadian girl ni..
      wah gitu..

  14. chempaka says:

    Pergh cantik gila….. mata betul ke contact lens tu.. huhuhu…

  15. maisarah says:

    euww..
    geli je tgk mata tu dekat2..
    nape mcm span je??
    rasa mcm nak picit je.. :P

  16. eryda says:

    wah.,cntiknya..mnja nmpk mata klihatan mcm 2..fuhlamak..

  17. pi says:

    mata2 tu tuannya dihidapi penyakit…sape yg belajar iridologi tahu. apapun takde satu pun ciptaan Tuhan yg sia2. come3 8O

  18. Rie Rieda says:

    memang cntik la ciptaan Allah S.W.T….mengaggunkan aku. :smirk1_ee:

  19. Pingback: 20++ Fakta Menarik Tentang Mata Manusia | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>