Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

Diterbitkan Pada 31/08/2010 | Oleh cisdel | Alam

Jika semalam ramai yang kagum dengan kecantikkan mata labah-labah, hari ini mari kita cuci mata dengan kecantikkan mata manusia yang sangat cantik dan menawan. Gambar-gambar ini adalah hasil seni seorang jurugambar yang bernama Suren Manvelyan.

1175691273901476 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 1

1175691273901713 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 2

1175691273901754 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 3

1175691273901868 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 4

1175691273901936 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 5

1175691273902025 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 6

1175691273902150 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 7

1175691273902277 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

gambar mata 8

Macam mana? cantik bukan mata-mata ini semua. Kita sepatutnya bersyukur dengan anugerah ciptaan tuhan ini dan gunakan dengan sebaiknya. Selamat menyambut kemerdekaan yang ke 53.

Oleh kerana lembu cisdel masih lagi tidak dijumpai, hari ini kami menjemput lebah ni plak untuk menghiasi ruangan bawah post ini. Kepada lembu cisdel, cepatlah pulang… aku dah takde stok haiwan lagi nak interframe.. hohoho

bee2 Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawansumber: behance

Kongsi Artikel

25 Responses to Gambar Mata yang Sangat Cantik dan Menawan

  1. eiyda berkata

    kalo mate aku amek dekat2 pon cantek gak ni aku rase hahhaha :tongue_laugh_ee:

  2. zaryl berkata

    yg mata biru xde ke? :tongue_rolleye_ee:

  3. Anarm berkata

    memang camtu ke struktur dalam bijik mata? giler ahh.. sangat cantik..

  4. ieka berkata

    ak rase mate lg cntek kowt…hahahaha :gulp_ee:

  5. APi berkata

    gambar yg sangat chantek..
    terima kasih keran berkongsi..
    :)

  6. EV berkata

    huih memang cantik la..

  7. eyra berkata

    mcm ngeri hehehhe mcm ade bulu2.

  8. mrnamie berkata

    fuyoo… bila da amik dekat2 memang nampak lawa… 8)

  9. tmukmkd berkata

    tak salah aku orang mata gini ada penyakit :lol_ee:

    tak salah la.. weh. aku pun nak buat hewan interframe gak :embarrassed_ee:

  10. naz berkata

    hohohoho. teringat cerita the rings :gulp_ee: dari mata turun ke kaki

  11. yash berkata

    agk menakotkan la.. tapi comel! hhahhahaa
    fuh unik ciptaan ALLAH nie.. 8O

  12. aizuddin berkata

    tgk lame2 mcm ngeri..subhanallah :)

  13. Anisah berkata

    Aq sk kt sk harian kat ad la sbuah felda ni.nk dcitekn,dlm rmai2 f5,juz ad sorg je yg bmate coklat terang.mg lau tgok dy cm org puteh.ngn rmbot dy lg perang+coklat pekat.phatian,sume ni bukn plstik.dr dy kcik mg real punye.famous doe dy kt tmpt aq ni.betol,aq xtpu.mg aq tros kaku ar lau tsrempk ngn dy.tpesona ngn k’indhn kjadian dy.

    • admin berkata

      maaf ye.. sepatah haram pon saya tak faham komen saudari :D

    • smoker_baby berkata

      dyer cakap..wah macam ahli pakar bahasa plak..huhuhu..
      dyer cakap dyer suka dekat one girl ni dekt felda..mata dyer warna coklat..tngok mamc orang putih..girl ni fmous dekat tempat deyr..adyer tros kaku kalu dyer jmpa or tersrmpak nan girl ni..dyer terpsona dgn keindahan kjadian girl ni..
      wah gitu..

  14. chempaka berkata

    Pergh cantik gila….. mata betul ke contact lens tu.. huhuhu…

  15. maisarah berkata

    euww..
    geli je tgk mata tu dekat2..
    nape mcm span je??
    rasa mcm nak picit je.. :P

  16. eryda berkata

    wah.,cntiknya..mnja nmpk mata klihatan mcm 2..fuhlamak..

  17. pi berkata

    mata2 tu tuannya dihidapi penyakit…sape yg belajar iridologi tahu. apapun takde satu pun ciptaan Tuhan yg sia2. come3 8O

  18. Rie Rieda berkata

    memang cntik la ciptaan Allah S.W.T….mengaggunkan aku. :smirk1_ee:

  19. Pingback: 20++ Fakta Menarik Tentang Mata Manusia | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>