Anjing yang Tak Nak Jadi Anjing

Published On 29/08/2010 | By cisdel | Menarik

Untuk post kali ini, kami ingin kongsikan gambar anjing yang dah tak nak jadi anjing mungkin sebab dia rasa jadi anjing itu tak kacak haha. Atas sebab itu anjing ini cuba menjalani make over dalam proses cuba jadi binatang lain. Teruskan membaca kalau nak tau dia jadi binatang ape.

anjing nak jadi kuda

anjing nak jadi kuda

anjing nak jadi merak

anjing nak jadi merak

anjing nak jadi unta

anjing nak jadi unta

anjing nak jadi babun bontot merah

anjing nak jadi babun bontot merah.. hahahaha

anjing nak jadi my little pony

anjing nak jadi my little pony

anjing nak jadi zirafah

anjing nak jadi zirafah

anjing nak jadi itik

anjing nak jadi itik.. hohoho siap ada kaki itik tu

anjing nak jadi panda

anjing nak jadi panda.. hahaha comel giler

anjing nak jadi kuda hitam

anjing nak jadi kuda hitam

anjing nak jadi siput babi

anjing nak jadi siput babi.. hahaha lawak giler siap ada aksesori

anjing nak jadi sotong

anjing nak jadi sotong.. haha kaki dia tak boleh blah

anjing nak jadi ayam

anjing nak jadi ayam.. siap ada tampal bulu ayam kat belakang

anjing nak jadi kuda belang dengan singa

anjing nak jadi kuda belang dengan singa.. haha pakej 2-2 sekali

anjing nak jadi pemain American football

anjing nak jadi pemain American football.. hahah smart weh

anjing nak jadi pemain fairy

anjing nak jadi pemain fairy

sirius aku tak tau apa yang anjing ni nak jadi

sirius aku tak tau apa yang anjing ni nak jadi

anjing yang nak jadi bob marley kot

anjing yang nak jadi bob marley kot

aku rasa anjing pon tak tau pon apa yang dia nak jadi

aku rasa anjing pon tak tau pon apa yang dia nak jadi

anjing ni pon tak tau apa dia nak jadi..

anjing ni pon tak tau apa dia nak jadi.. adeh da macam badut sarkas dah..

Haha anjing jadi apa yang paling korang rasa sangat cute sekali? Bagi kami semua macam agak comel tapi paling tak boleh blah anjing kat bawah ni.. Agak kurang ajar sebenarnya.. hahaha

anjing nak cuba jadi lembu cisdel

anjing nak cuba jadi lembu cisdel.. kurang ajar betul anjing ni.. lembu cisdel balik baru ko tau nasib ko.. haha

sumber: smilepanic

Kongsi Artikel

18 Responses to Anjing yang Tak Nak Jadi Anjing

  1. Azah says:

    aku suka yg siput tu.. haha..
    comel!

  2. nurul tifafateha says:

    haha.. comel gile~ 😮

  3. Gen Fujita says:

    anjing yang nak jadi bob marley tu bukan nak jadi bob marley, tu anjing nak jadi jack sparrow tu, tengok kat belakang dia ada pistol zaman dulu :lol_ee:

  4. aizuddin says:

    ntah2 lembu cisdel nak jadi anjiing pulak kot :kiss_ee:

  5. hahaha.. bukan bob marley tu.. jack sparrow! adeh.. best nengok diorang ni.. kesian pun ye gak. cam kena paksa je pakai baju tu..

    saya undi untuk jack sparrow! =P

  6. tmukmkd says:

    emm enche’ topo tu bukan baboon. tu bison 😉

  7. seadead says:

    Hahahahahhaha…memang cool….ada tak entri lembu yang tak nak jadi lembu??????

  8. eiyda says:

    haha pelik2 😯

  9. shepha says:

    bukan Bob Marley la.
    aku rasa dia nak jadi Capt Jack Sparrow

  10. azizuan says:

    anjing dianiaya..hahaha

  11. ni smua anjing murtad ni 😛

  12. YAYANG says:

    :lol_ee: suker sangat…. :lol_ee:

  13. Pingback: Koleksi Anjing Yang Cuba Menjadi Haiwan Lain dan Manusia | Jiwa Kacau

Leave a Reply to seadead Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *