Bila Seekor Tupai Cuba Berlakon Dalam Star Wars

Published On 25/08/2010 | By cisdel | Menarik

Star Wars adalah cerita epik lagenda yang sangat popular sampaikan ada seekor tupai teringin sangat nak berlakon dalam carita tu. Mampukah tupai tersebut menjadi pelakon star wars yang berjaya? Saksikan gelagat tupai itu dan korang nilai la sendiri 😀

menuntut ilmu dengan master yoda

menuntut ilmu dengan master yoda

cuba berbaik-baik dengan Han Solo

cuba berbaik-baik dengan Han Solo.. mana tau boleh dapat watak utama

berbaik-baik dengan Chewbacca

berbaik-baik dengan Chewbacca.. Mereka kelihatan serupa.. =.="

terpaksa tahan kena buli dengan storm trooper

terpaksa tahan kena buli dengan storm trooper

masa untuk balas dendam!!

masa untuk balas dendam!!

mintak maaf balik kat storm trooper tadi

mintak maaf balik kat storm trooper tadi

Darth Vader marah

Darth Vader kata "sudah la tupai.. ko tak layak berlakon.. "

sapo ni?

buat2 muka terkejut.. aku tak kenal siapa ini.. =.="

Begitulah tadi kisah tupai yang cuba berlakon dalam cerita Star Wars.. Nasib baik tak berjaya.. kalau tak terpaksa shoot balik star wars dari episod awal.. haha

stormtrooper jadi lembu cisdelsumber: crystalkiss

Kongsi Artikel

7 Responses to Bila Seekor Tupai Cuba Berlakon Dalam Star Wars

  1. sickchild72 says:

    hahaha. comelll 😛

  2. Luth Textile says:

    tupai kan.. mcm skunk

  3. Aku suspek gambar yg last sekali tu; Cisdel cuba berlakon jadi Storm Trooper. Hehehe. 😛

  4. sawn says:

    Sungguh kreatif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *