Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

Diterbitkan Pada 22/08/2010 | Oleh cisdel | Lawak, Trivia

Masih ingat dengan post tips untuk ibu mengandung yang mendapat perhatian ramai suatu ketika dahulu? hahaha ini adalah sambungannya tips dan panduan yang sangat bermanfaat cara penjagaan bayi. Semoga mendapat manfaat icon biggrin Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

baby care 1 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk mengangkat bayi

baby care 2 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

games yang menarik untuk bayi.. hahaha tak boleh blah ajak lawan chess

baby care 3 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

pemakaian tali pinggang keledar

baby care 4 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

tips berjalan dengan baby

baby care 5 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

tips untuk shopping dengan baby

baby care 6 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

tips bermain dengan baby

baby care 7 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

senaman untuk bayi.. pergh aku pon tak larat nak angkat bar bell tu

baby care 8 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

tips untuk mengurut bayi

baby care 9 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara mandikan bayi.. pergh kejam giler main sembur macam tu je

baby care 10 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk mengeringkan bayi.. =.="

baby care 11 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk bantu bayi dalam proses nak tumbuh gigi.. pergh ingat kambing ke bagi makan kasut

baby care 12 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

hahahahahahahaa adeh tak tau nak komen ape

baby care 13 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara menenang kan bayi..

baby care 14 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk meransang bayi... hahaha sila jangan bagi baby tengok cerita blue

baby care 15 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk mengeratkan hubungan dengan baby

baby care 16 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk buatkan baby tersenyum.. haha apa kata suruh baby baca cisdel.com :D

baby care 17 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk memperkenalkan baby pada binatang..

baby care 18 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk bersihkan hidung baby.. pergh korek ikut nafsu tu.. haha

baby care 19 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara nak letak baby kat katil.. diulangi.. katil bukan drawer..

baby care 20 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk jadikan rumah anda babyproof.. hoho teringat cerita old dogs

baby care 21 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk memilih pengasuh yang sesuai

baby care 22 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk test susu baby.. hahaha siap jelir lidah apsal tak teguk je botol tu

baby care 23 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk bagi baby makan.. slumber je sumbat drumstick kat mulut baby tu

baby care 24 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara nak check lampin bayi.. hahahahahaha

baby care 25 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk tukar lampin baby.. serius aku tak faham apa yang ibu tu sedang lakukan

baby care 26 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

sila jangan masukkan baby dalam sangkar.. =.="

baby care 27 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk bedung bayi.. yg kanan tu macam bedung untuk burung hantar baby masuk ikut corong asap.. haha

baby care 28 Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

cara untuk kejutkan baby.. pergh kalau pakai horn tu confirm baby sewel..

Demikian lah tadi tips yang berguna untuk ibu-bapa yang baru dapat baby contohnya azmanishak. Oleh sebab lembu cisdel dah hilang, kami terpaksa culik sorang baby suruh berlakon jadi lembu cisdel.. haha

baby jadi lembu cisdel Panduan dan Tips Penjagaan Bayisumber: chokilala, allfunny

Kongsi Artikel

24 Responses to Panduan dan Tips Penjagaan Bayi

  1. tmukmkd berkata

    hahaha setan la topo.. anak azmanishak tu ko pakaikan topeng cizdel nanti bapak dia gigit ko :vampire_ee:

  2. eiyda berkata

    yang tukar lampin tu..mak die lap muntot…yg betul ngan tisu..yg salah lap gn kain dia hhahha :snake_ee: :snake_ee:

  3. finalcross berkata

    Mcm pernah nmpk la gambar2 di atas tu…rasenye pernah lihat kot. mmg kreatif idea diorg! :D

  4. Luth Textile berkata

    kikiki walaupun dah pernah baca tapi tetap lawak! hohohoohoh

    azman seorang bapak penyayang. tak mungkin nak layan anak dia mcm tu :P

  5. Kreuger berkata

    muahahaha siot jer. yang bab bagi mandi baby tu tak bleh blah.. sembur jer.. ingat pokok bunga ke? hahaha :snake_ee:

  6. dark_half berkata

    part nak keringkn anak tu lg best, msuk mesin basuh teros!haha…anak sapa la yg malang tu :lol_ee:

  7. diraja22 berkata

    panduan menjadi ibu bapa mithali ni..

  8. diraja22 berkata

    panduan generasi gemilang..

  9. ejam berkata

    nursing baby terbaik…
    apa kejadahnya dada berbulu nk bg susu kat baby…haha

  10. Lee berkata

    adoii…lawakkk..

  11. Lee berkata

    terbaekk la entry ni..hehe…

  12. zoul berkata

    Bayangkan dia kejut baby guna air horn… tapi kalau kejut topo bangun sahur guna tu…. sheshuai… hi hi

  13. encikmizi berkata

    tak bole blah arr sume ni! AHAHHAHAHHA.. mak bapak jenis ape la nii.. hahahhahaha :snake_ee:

  14. Aisha Rahmat berkata

    Ade ke mak bapak yg jaga bayi mcm ni? Klu ada pun must be something wrong somewhere… :rolleyes_ee:

  15. wawa wahida berkata

    seriusly mmg sesuai utk dipelajari but yg NO tu mmg xsesuai sgt2…kelakar pun ade…;)

  16. Dangduu berkata

    Ibu itu sedang lap bontot baby dengan kainnya…=.=”

  17. AdaAkuKesah berkata

    kool cisdel.. good effort.. keep it up :D

  18. nur berkata

    hahahaha…yg paling best baik punyer dia korek taik idung anak dia mcm tu..leh jadi idung gorila besau nnt…kahkahkah

  19. balqis berkata

    muehehehe…. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>