Bila Orang yang Terlalu Hebat Diupah Untuk Buat Benda yang Senang

Published On 21/08/2010 | By cisdel | Lawak

Untuk post kali ini, kami ingin kongsikan apa akan jadi bila seorang designer hebat diupah untuk membuat missing poster (poster kehilangan). Al-kisahnya Shannon Walkey telah kehilangan kucing kesayangannya. Oleh sebab tak pandai nak buat poster kehilangan, dia mengupah seorang designer hebat David Thorne untuk membuat poster berkenaan.. sila baca email di bawah ini dan tengok apa yang terjadi.. hoho

The_Missing_Cat_Poster_01The_Missing_Cat_Poster_02

poster pertama

poster kedua

poster ke 3

poster ke 4

poster ke 5

poster ke 6

poster terakhir...

hohoho tak tau la nak salahkan siapa dalam kes ni.. Tapi ia berjaya menjadikan kisah ini menarik. Kami masih lagi dalam usaha mencari lembu cisdel.. bantu kami mencari dan menang hadiah wang tunai.. klik sini untuk keterangan lanjut

sumber: damncoolpics

Kongsi Artikel

23 Responses to Bila Orang yang Terlalu Hebat Diupah Untuk Buat Benda yang Senang

  1. Scromix says:

    hahahaha :lol_ee:

  2. Azah says:

    penat aku baca email dorang…
    ngada2 la shannon ni..
    haha..

  3. Dr House says:

    Lawak2. Sampai batuk2 aku gelak.

  4. Gen Fujita says:

    memang kelakar gila, nak buat macamana suruh designer profesional, dia bagi la hasil profesional. hehehe

  5. aizuddin says:

    cisdel bila nak pakai topi? :embarrassed_ee:

  6. MIYAOMAR says:

    sumpah lawak gile!! 😀

  7. rashid says:

    Bila dah terbiasa buat benda luar biasa, benda biasa pun jadi luar biasa…hahahahha…kelakar…

  8. Anarm says:

    smart siot design die.. hahaha :snake_ee:

  9. Masa DAH Time says:

    terasa nak letak topi merah atas kepala lembu cisdel. 😀

  10. Lee says:

    hahaha kelakar la…hehe… :lol_ee:

  11. zoul says:

    Aduiihhhh… sakit perut aku..
    Apala bungok no..
    Itulah kan, org yg terlalu memandang ‘beyond expectation’..

    • Shahiran says:

      Napela dah tau designer ni suka amik masa camni, nak gak orang upah dia yer? Cmnela dia leh ada idea nak wat lawak je tiap kali, sure otak designer ni macam apek senario nih, semulajadi lawak. :snake_ee:

  12. sapitque says:

    hahaa.. haa.. terror sgt pon bermasalah..
    ishh ishh.. berpada-pada pon baek juge..
    sendiri design pon boley sebenarnye nih kan..
    hehehe.. perkongsian yg menarik.. 😀

  13. paeh says:

    hahaha. hahaha. hahaha.

  14. Hanep says:

    David Thorne ni mmg suke nyakat orang.
    banyak lagi dia publish kat site die > http://www.27bslash6.com/

  15. atywaty says:

    xbenti gelak duh… designer terbaek n sgt rajinn..haha terbaekk! :lol_ee: :lol_ee:

  16. myvi says:

    hahahahhaha…..adoi….sakit perot gelak…kelaka tak henggat :snake_ee:

  17. Dinda says:

    mmg lawak..hampeh tul..hahhhaaa

  18. muhd luqman says:

    [GILER AH] xjadi aku nak frust biler bacer email nie..response yang mmg buat pecah perut..shanon ngan david boley duduk satu reban..HAHAHA

  19. hafizrahim says:

    gambar yang dia bagi pun dah cukup jadi poster kot..hahaha

  20. Amirez says:

    hahaha. berjaya menggeletek perut yang sedang lapar sekarang ni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *